dinsdag 16 april 2024
spot_img

Nieuwe uitstraling én een nieuwe naam: Schouten Optiek kijkt uit naar 1 september

De verbouwing vordert. De tijdelijke ‘camping’ zoals Chris en Monique hun zaak momenteel noemen, maakt plaats voor een fonkelnieuwe winkel. Een ruimte die ook jou laat stralen. uitstraling. Het team kijkt uit naar 1 september. Dan vieren ze samen ‘Oud & Nieuw’ een wordt de nieuwe naam onthuld. Dit unieke moment vieren ze graag met alle relaties. Houd de Andijker in de gaten voor het programma voor 1 september.

Vandaag geeft Monique Sijmons een update vanaf ‘Camping Schouten Optiek’. Vakantie vieren is er niet bij. Het is hard werken op de camping. Maar met een enthousiast team en enorm veel plezier komt de finale in zicht: Oud & Nieuw.

Het nieuwe interieur

Brillenboom
“Inmiddels is onze camping gesloten, daar de campingtafel plaats heeft moeten maken voor een (brillen)boom die in onze winkel groeit, gemaakt door RW Houtidee. Deze boom is speciaal in de kinderhoek geplant en er groeien zelfs hele vrolijke brillen in.

Stamtafel
Ook is er een pracht van een tafel gekomen en een heerlijke ‘stam’tafel met hoge stoelen. Het zit als een vorst. De brillenspray-bar hangt ook weer aan de muur en zo bouwen we stapje voor stapje verder.
De werkplaats was onze laatste klus en die sluit nu prachtig aan bij de stijl van de winkel. Wat een toppers zijn Buurman & Buurman (Ron en Tigo) en wat hebben ze veel werk verzet. Na afloop even een biertje aan de nieuwe stamtafel uiteraard. En dat is dik verdiend.

Druk, druk, druk
Nog even een koof plaatsen, klok ophangen, een plank ophangen, vensterbank maken. Hubo zag ons wel 5 keer per dag want ja, toch een andere schroef, kantenband vergeten, enz. enz..
Maar o, o, o wat zijn we trots!

Nieuw logo
En dan onze nieuwe uitstraling! Floor van Paassen van Zuiverwerk heeft ons echt positief verrast met een nieuw logo, een stralende mix van oud en nieuw, in een voor ons passend jasje. We kijken, met een stralende lach op ons gezicht, uit naar onze nieuwe toekomst.
Op naar Oud & Nieuw op 1 september aanstaande, wij laten u graag stralen!”

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen