zondag 26 mei 2024
spot_img

Nieuwe vrijwilligers werven door NLdoet: klussen gezocht!

Is jouw maatschappelijke organisatie op zoek naar nieuwe (jonge) vrijwilligers én heb je nog (voorjaars)klussen liggen waar extra handjes voor nodig zijn? Doe dan mee met NLdoet op 15 maart 2024, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Dan gaan namelijk zo’n 700 leerlingen van Copernicus uit Hoorn, SG De Dijk uit Medemblik en Vonk uit Grootebroek klussen in West-Friesland aanpakken. Meld je klus nu al aan bij Vrijwilligerspunt Westfriesland via mas@vrijwilligerspunt.com!

Wist je dat het geregeld voorkomt dat leerlingen na hun NLdoet-klus blijven hangen als vrijwilliger, omdat ze het werk en de organisatie zo leuk vinden? Des te meer reden dus om klussen aan te melden voor NLdoet op 15 maart! Een week eerder, op 8 maart, gaan leerlingen van het Oscar Romero uit Hoorn al aan de slag; een soort pre-NLdoet. Dus ook dan kan er volop geklust worden.

Klussen
Het gaat om allerlei soorten klussen. Denk aan een muurtje schilderen, schoonmaken, sorteerklusjes, tuintje voorjaar-klaar maken, spelletjesmiddag begeleiden, high-tea organiseren, opruimwerkzaamheden… in en om jouw stichting, vereniging, zorginstelling of club liggen vast en zeker klusjes en activiteiten op de plank waar je maar niet aan toe komt. Dan is nu het moment om die klussen te laten oppakken tijdens NLdoet! Jouw organisatie is ermee geholpen en voor de leerlingen biedt NLdoet een uitgelezen mogelijkheid om een maatschappelijke stage te doen en kennis te maken met vrijwilligerswerk. En, wellicht blijven de jongeren ook nog eens hangen als vrijwilliger!

Ook handjes nodig?
Dus kun je extra handjes én nieuwe vrijwilligers gebruiken? Meld dan nu al je klussen aan, zodat je straks niet te laat bent. Stuur een mail naar:
mas@vrijwilligerspunt.com
o.v.v. NLdoet 2024.

Meer informatie? Bel 0229-216499, of stuur een mail naar bovenstaand e-mailadres.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen