vrijdag 21 juni 2024
spot_img

Nieuweboer Kersttoernooi

ZVV Architectenburo Bob Nieuweboer heeft voor de 36e editie van het traditionele zaalvoetbaltoernooi op 2e kerstdag, in Sporthal de Dars wederom diverse verrassende spelers vastgelegd. Met Zeemacht uit Den Helder en Blue Stricker, een combinatieteam uit Hoorn en Zwaag zijn een aantal spelers die normaal in de 1e divisie van het zaalvoetbal uitkomen aanwezig. Daarnaast komt Veerhuys All Stars. Naast een verrassing treden ze aan met 4 spelers van Veerhuys 1, nl keeper Barry de Wit, Jorg Ooievaar, Lars Ursem en Muktar Suleyman.

Afgelopen nacompetitie werd het nu ook aanwezige Nieuweboer H1 voor promotie naar de Hoofdklasse uitgeschakeld door VNS United uit Amsterdam. De spelers en begeleiding waren graag bereid om op het toernooi wederom te schitteren.
Naast deze ploegen komt de voormalige coach van Andijk Ted Broedersz met een team onder de naam “Alles over links” met alleen maar linkspoten. De spelers van Nieuweboer H1 van 2 jaar geleden halen de zaalschoenen van zolder of uit de mottenballen en treden aan onder de naam Old Bobbies. Wervershoof heeft nog meer talentvolle zaalvoetballers. Deze treden onder de naam van hun 2e huiskamer, FC Beer, aan op het toernooi. Met al deze ploegen wilde een van de jaarlijkse sponsors van het toernooi niet achterblijven en hebben Ko Boos en Paul Ruiter onder de naam GrootNieuweboer een selectieteam uit West-Friesland samengesteld. Onder andere met Patrick Schooneman op doel en Stefan Schipper, Nick de Wit en anderen in de mooie oranje tenues.
Het deelnemers veld bestaat met Alpha Tours uit Hem uit 10 ploegen. Het toernooi begint om 10.00 uur. De wedstrijden duren 20 minuten en staan onder leiding van 6 KNVB scheidsrechters. De finaleronde begint v.a. 13.30 uur met om 16.00 uur de uiteindelijke finale om Architectenburo Bob Nieuweboer wisselbeker.

In de tennishal zijn 2 velden uitgezet waarvan 1 met boarding voor de jongste jeugd. In de loop van de middag spelen de andere jeugdploegen en aantal damesploegen een toernooi. Een aantal spelers op het herentoernooi hebben ooit in het jeugdtoernooi gespeeld. Voor een aantal jeugdspelers is hetde ambitie ooit in het hoofdtoernooi te spelen. www.nieuweboerkersttoernooi.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen