dinsdag 25 juni 2024
spot_img

Nieuws Dorpshuis Centrum

Het zijn spannende en onzekere tijden voor iedereen. Gelukkig lijken alle beperkingen die zijn opgelegd, effect te hebben en houden we ons dus niet voor niets aan de Corona maatregelen.
Helaas ondervindt ook Dorpshuis Centrum de heftige gevolgen van de maatregelen. Al weken zijn de deuren noodgedwongen gesloten en kunnen we de verenigingen en clubs die gebruik maken van het Dorpshuis, niet ontvangen. Ook alle feesten die in de agenda stonden, hebben we moeten doorstrepen en ook Koningsdag en 5 mei kunnen niet met elkaar gevierd worden.

Om toch de moed er in te houden en af en toe wat lucht door het Dorpshuis te laten stromen, is onze beheerder Henny aan de slag gegaan om de ‘break-de-week’ afhaalmaaltijden aan te bieden. Even weer lekker in de keuken werken en de Andijkers voorzien van een overheerlijke maaltijd. Het voelde als een enorme steun in de rug, toen de bestellingen binnen kwamen!

Omdat we elkaar niet kunnen treffen met Koningsdag bij het Dorpshuis, bieden we een Koningsdag Feestbox aan! Een prachtig pakket met alle benodigdheden voor een onvergetelijke en gezellige Koningsdag in eigen huis en tuin, met leuke en lekkere bijdrages van plaatselijke ondernemers. Als u de feestbox in huis haalt, heeft u een Corona-proof Koningsdagfeest en steunt u het Dorpshuis Centrum.

Want eerlijk is eerlijk…. zonder uw steun nu en uw aanwezigheid op een later moment, kan het Dorpshuis niet. We hopen dat we elkaar weer heel snel kunnen zien en spreken in het Dorpshuis. Wellicht anders dan we voorheen gewend waren, met minder mensen tegelijk en op gepaste afstand. Tot die tijd hopen we dat u ons mee wilt helpen om door deze nare tijd te komen.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen