Podcastmakers René Smit, Yvonne Molenaar en Lisa Croese. Foto aangeleverd

Medemblik; Door de ogen van… praat mee!
Wat maakt een keuter een keuter en waarom tref je geen gladoren in Abbekerk? Woon live de opnames bij van de podcastserie ‘DOOR DE OGEN VAN…’ waarin we het unieke DNA van de stad en alle dorpen van de gemeente Medemblik willen vangen.

Wij zijn Medemblik! We zijn met meer dan 45.000 inwoners en wonen verspreid over de stad en de omringende dorpen. Samen geven we kleur aan onze rijke gemeente.
Maar wie zijn wij echt? In opdracht van de gemeente Medemblik maken wij – podcastmakers Rene Smit & Yvonne Molenaar en Lisa Croese van de Westfriese Bibliotheken – de podcast ‘DOOR DE OGEN VAN…’, een unieke serie audioportretten waarin we het unieke DNA van de stad en alle dorpen van de gemeente Medemblik willen vangen.
Samen gaan we op zoek naar markante verhalen en dorpstradities, oud én nieuw. We gaan in gesprek met de ‘dorpsoudsten’ en de nieuwe generaties dorps- en stadsbewoners, ‘buitenpoorters’ en nieuwe Nederlanders, die allemaal op hun eigen wijze de unieke identiteit van onze kernen bepalen.

Wat is het unieke DNA van jouw stad of dorp? We gaan graag ook met jou in gesprek! Praat mee in een open tafelgesprek, om samen in beeld te brengen wat jouw dorp in de gemeente Medemblik jouw dorp maakt. Iedereen is welkom. Want samen kijken maakt je rijker!

Meld je aan voor gratis deelname. Kijk op www.westfriesebibliotheken.nl/agenda voor de locaties en data.

Kijk voor een compleet overzicht van activiteiten op de website van de Westfriese Bibliotheken: www.westfriesebibliotheken.nl/agenda