dinsdag 21 mei 2024
spot_img

Nieuws van de Kuyperschool

Op maandag 11 december zijn er 2 lege wensbomen in de bovenbouwhal en onderbouwhal van de Kuyperschool geplaatst. Alle kinderen kregen een lege kerstbal van karton waarop ze een wens voor iemand anders op mochten zetten en deze kerstbal werd in de wensboom gehangen. Uit iedere groep is een wens uitgezocht en die is op woensdag 20 december in vervulling gegaan.
Enkele voorbeelden van de wensen waren: een feestje in de klas; bloemen voor omi in Sorghvliet, een bloemstuk, een kerstengel, een knuffel en als klapper op de vuurpijl een grote slagroomtaart voor de meesters en juffen voor hun grote inzet.
We kijken terug op een zeer geslaagde ochtend met bijzonder mooie wensen!

Donderdagavond 21 december vierde de Kuyperschool het kerstfeest.
De kinderen en leerkrachten kwamen om 17.00 uur in prachtige kleding met veel glitters (en zelfs lampjes) naar school.
De kleutergroepen 1 en 2 hadden eerst een toneelstuk door leerkrachten uitgevoerd en een aantal kinderen speelden herdertje en zongen een liedje erbij.
De groepen 3 t/m 8 hadden eerst een korte circuit van 3 x 10 minuten met kerstliederen en het kerstverhaal.
Daarna was er voor alle groepen in hun eigen lokaal een kerstmaaltijd wat fantastisch was geregeld door de ouder commissie.
Om 18.30 uur was de viering afgelopen en kregen alle kinderen nog een kerstbeker mee naar huis met wat lekkers erin en een kerstwens.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen