dinsdag 25 juni 2024
spot_img

Nieuws van De Weid

De webshop is open!
Dankzij de grote inzet van enkele bestuursleden en de nieuwe samenwerkingspartner is sinds vorige week de webshop geopend. Je kunt via onze website je gezins- en persoonlijke abonnement aanschaffen. Als je dit voor de opening op 29 april doet, ontvang je ook nog eens een vroegboekkorting!
Nieuw in de webshop zal zijn dat je ook online een dagkaartje kunt kopen. Natuurlijk blijft dit ook aan de kassa mogelijk.

15 april schoonmaakdag
Afgelopen zaterdag werd er door diverse vrijwilligers geholpen om de kiosk, speeltoestellen, tafels en stoelen een sopje te geven. De ramen zijn gelapt, de entree is spinnenwebvrij gemaakt, het zwembad is weer klaar om bezoekers te ontvangen!

De vrijwilligers werden goed verzorgd; een lekkere koek bij de koffie/thee en broodjes bij de lunch. Rond een uur of drie vertrokken de laatste hulpploegen weer naar huis.

De kraan loopt
Onze vaste ploeg (techniek)vrijwilligers heeft er in de laatste weken voor gezorgd dat ook de zwembaden zelf weer helemaal schoongepoetst zijn. Zowel de baden als het straatwerk eromheen werden onder handen genomen met de hogedrukspuit. Dit weekend is de kraan opengezet en vullen de baden zich langzaam, zodat we op 29 april weer een plons kunnen nemen!
Volgende week zal de flyer met De Andijker worden verspreid. Hier staat weer overzichtelijk op vermeld wanneer de activiteiten plaatsvinden en wat de openingstijden en tarieven zijn. Uiteraard kun je deze informatie ook op onze site terugvinden!

Vrijwilligers
En zoals ook in de afgelopen berichten van het zwembad, nogmaals de oproep voor vrijwilligers. We kunnen altijd hulp gebruiken, op diverse vlakken. We maken graag gebruik van jouw talenten! Dus neem contact op voor aanmelden of vragen via info@deweid.nl.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen