maandag 24 juni 2024
spot_img

Nieuws van De Weid

Het zwembad is geopend!
Afgelopen weekend hebben we een fantastisch openingsweekend beleefd in De Weid! Mede dankzij het prachtige weer was het een zeer geslaagd weekend. Heel veel mensen kwamen langs om hun QR-code (behorende bij het nieuwe abonnement) om te laten zetten naar hun bestaande pasje, maar ook al velen, jong en oud, namen een plons in het bad. Met 23 graden voelde het water heerlijk aan.
Ook Badmeester Bram stond weer op zijn plek en was helemaal in zijn element. Eindelijk kon hij weer een gezellig praatje maken met de banenzwemmers en de enthousiaste jeugd.

Inschrijven voor zwemlessen
Via onze website www.deweid.nl kun je je inschrijven voor zwemlessen voor A, B en C, maar ook zeemeerminzwemmen en snorkelen worden dit seizoen weer aangeboden.
Vanaf 9 mei starten de zwemlessen voor A, B en C weer, dus schrijf je nog snel in! Er wordt drie keer in de week gelest op dinsdag, donderdag en zaterdag.
Snorkellessen starten vanaf 12 mei. Deze lessen worden aangeboden op vrijdag. Ook voor zeemeerminzwemmen kun je je nog opgeven. Hiervoor start de lesperiode (bij voldoende aanmeldingen) op 2 juni, en vanaf 28 juli wordt nogmaals een lesblok van 6 lessen aangeboden. De zeemeerminnen zwemmen ook op vrijdag.

Vrijwilligers
Onze oproepen voor vrijwilligers hebben vruchten afgeworpen! Afgelopen weken hebben zich verschillende mensen gemeld die graag kassadiensten willen draaien. Daar zijn we ontzettend blij mee!! Maar ook het bestuur is uitgebreid sinds afgelopen week: Joyce Hordijk, regelmatig op het zwembad te vinden met haar kids, heeft na het bijwonen van twee gezellige vergaderingen besloten dat zij zich wil inzetten in het bestuur. Welkom, Joyce!
Bijdragen aan het zwembad van bijvoorbeeld Rob Meester van Meester besturingstechniek worden ook zeer gewaardeerd! Rob heeft voor ons de chloorinstallatie verplaatst en nog wat andere elektraklusjes uitgevoerd. Zonder vrijwilligers, in welke vorm dan ook, zou het zwembad niet kunnen bestaan!

Wil je ook iets bijdragen aan ons mooie zwembad? Meld je aan via info@deweid.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen