dinsdag 23 april 2024
spot_img

Nieuws van De Weid

Zwemlessen zijn gestart
Vorige week gingen de zwemlessen weer van start. Dinsdag startte een groep van ongeveer 30 kinderen in De Weid met de A-, B- en C-zwemlessen. Ze stonden nog niet allemaal te popelen, het was dinsdag niet het meest ideale weer om buiten te zwemmen! Maar ze hebben allemaal het half uur goed doorstaan en zaterdag was het zelfs heerlijk zwemweer. De kinderen zwemmen in principe elke week drie keer een half uur.

Vrijdag startten de snorkellessen. Ook daar is weer een enthousiaste groep kinderen onder leiding van juf Viktoria in de weer om alle kneepjes van het snorkelen te leren.

Vanaf 2 juni starten de zeemeerminzwemlessen. Dit is een blok van 6 weken les op vrijdag om 18.00 uur. We starten bij voldoende deelnemers en je kunt je hiervoor nog aanmelden! Kijk hiervoor op onze website www.deweid.nl.

Noteer in je agenda
Vrijdagavond 9 juni zal de eerste discozwemavond van dit jaar plaatsvinden! Dankzij dj Jens zal het weer een gezellige avond worden. Komen jullie ook? We duimen op mooi weer, zodat we veel kinderen kunnen verwelkomen.

De zwem4daagse is dit jaar van 27 t/m 30 juni. Eventueel mag je zaterdag 1 juli gebruiken als inhaaldag, als je niet alle dagen hebt kunnen zwemmen. Vanaf begin juni zal de inschrijving starten. We zullen dit melden op Facebook en Instagram, en natuurlijk vind je tegen die tijd bij het zwembad ook alle informatie.

Vrijwilligers
Nog altijd kunnen we hulp gebruiken bij het zwembad, bijvoorbeeld voor het runnen van de kiosk. Als de kassa niet bemenst is, moet het zwembad sluiten en dat is natuurlijk eeuwig zonde. Je schrijft zelf in op de diensten wanneer jij kunt, dus je wordt niet door ons ingedeeld, maar bepaalt zelf wanneer en hoe vaak je er bent. De diensten duren 2 of 3 uur, waarbij je de pasjes van bezoekers scant en kaartjes, ijsjes en snoepjes verkoopt. En natuurlijk een gezellig praatje maakt met de bezoekers!

Wil je ook iets bijdragen aan ons mooie zwembad? Meld je aan via info@deweid.nl.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen