Zeemeerminnen gespot. Foto aangeleverd

Zeemeerminnen gespot!
Vorige week vrijdag zijn er zeemeerminnen gespot in De Weid! 7 jonge dames kregen van juf Viktoria les in zwemmen met een zeemeerminstaart. Enkele meiden hadden zelf een staart meegebracht, maar juf Viktoria had ook een voorraadje meegenomen, zodat iedereen met vin aan de slag kon. In zes lessen wordt ze van alles geleerd over zwemmen met een staart en natuurlijk doen ze ook leuke spelletjes.
In de zomervakantie, vanaf 28 juli, start er bij voldoende deelnemers een nieuwe serie van zes lessen. Wil je daaraan meedoen, meld je dan aan via de website. Je kunt meedoen als je in ieder geval je B-diploma hebt.

Discozwemmen
Aanstaande vrijdagavond 9 juni zal de eerste discozwemavond van dit jaar plaatsvinden! Dankzij dj Jens zal het weer een gezellige avond worden. De weersvoorspellingen zijn goed, dus kom lekker zwemmen en swingen!

Zwem4daagse
Vanaf vandaag kun je je inschrijven voor de zwem4daagse! Deze vindt plaats van 27 t/m 30 juni. Zaterdag 1 juli kun je eventueel gebruiken als inhaaldag, mocht je een dag niet kunnen.
Deelnemers (met minimaal hun A-diploma) van 5 t/m 10 jaar en 60+-ers zwemmen 10 banen per dag, de overige deelnemers 20 banen. Aan de kassa kun je je inschrijving regelen. De kosten zijn €7,50 (+ je toegangsbewijs per dag). Bij opgave aan de kassa dien je direct je inschrijving te voldoen. Dat kan met pin en contant. Elke dag zullen er activiteiten worden georganiseerd en aan het eind ontvang je natuurlijk een medaille!

Wil je iets bijdragen aan ons mooie zwembad?
Meld je aan via info@deweid.nl