donderdag 18 april 2024
spot_img

Nieuws van De Weid

Zwem4daags 27 t/m 30 juni
Heb je je al ingeschreven voor de Zwem4daagse? Ook dit jaar kun je bij De Weid weer meedoen aan de Zwem4daagse en krijg je aan het eind een echte medaille! Je kunt al meedoen als je je A-diploma hebt. Je kunt je inschrijven bij de kassa en de kosten zijn €7,50 (exclusief entree tot het zwembad). Inschrijven kan t/m 27 juni. De hele week worden er leuke activiteiten georganiseerd. Op het programma bij de kassa en op onze Facebook- en Instagrampagina kun je lezen wat en wanneer. En we sluiten af met discozwemmen op vrijdag!

Zomerlessen
In de zomervakantie kun je weer meedoen aan de zomerlessen voor A-, B- en C-zwemmen. Zo blijft de zwemvaardigheid van je kind op peil en hoef je na de vakantie niet opnieuw te beginnen. De zomerlessen worden zes weken aangeboden, maar kun je afnemen vanaf vier weken (hoeft niet aaneengesloten). De kinderen zwemmen drie keer in de week, op dinsdag, donderdag en zaterdag. Op de website van De Weid is meer informatie en het inschrijfformulier te vinden.

Zeemeerminzwemmen in de zomervakantie
Naast gewone zwemlessen bieden we ook weer een cursus Zeemeerminzwemmen aan in de zomervakantie. In zes weken tijd leer je alle kneepjes van het zwemmen met een zeemeerminstaart. Vanaf 28 juli starten we, mits er voldoende aanmeldingen zijn. Wil je zien hoe het er aan toe gaat? De komende paar weken kun je de huidige zeemeerminnen in actie zien, elke vrijdagavond tussen 18.00 en 18.45 uur. Via de website kun je je aanmelden en hier kun je ook meer informatie vinden.

Wil je iets bijdragen aan ons mooie zwembad? Meld je aan via info@deweid.nl.

Vorig artikel
Volgend artikel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen