zaterdag 13 april 2024
spot_img

Nieuws van De Weid

Bijna zomervakantie
Nog een paar dagen, dan gaat voor alle schoolkinderen de zomervakantie beginnen. In het zwembad starten we die met weer een gezellige avond discozwemmen op vrijdagavond 21 juli. Ook zal die avond voor een aantal kinderen de VIP-discozwemavond plaatsvinden. Deze hebben ze gekocht op één van de veilingen die het dorp rijk is.
Voor het zwembad geldt ook dat we vanaf maandag 24 juli op de maandag geopend zullen zijn. Een dag extra zwemmen in de zomervakantie dus! De openingstijden op maandag zijn van 12 uur tot 20 uur. Het grote bad is in de hele zomervakantie voor een gedeelte afgezet voor banenzwemmers, kinderen kunnen dus al terecht vanaf 12 uur. Ook zullen er in de zomervakantie zomerlessen worden aangeboden, op dezelfde dagen als de huidige zwemlessen. De inschrijving hiervan is inmiddels gesloten.

Zonnepanelen
Afgelopen maandag zijn door Solenergy zonnepanelen op onze daken geplaatst (zie foto). Hiermee hebben we de eerste (grote) stap gezet naar een duurzamer zwembad. Na onafhankelijk advies te hebben ingewonnen, bleek het plaatsen van zonnepanelen de meest logische eerste stap voor De Weid. Daarop hebben we diverse offertes opgevraagd en daar kwam Solenergy als meest interessante partij uit naar voren. De adviseur kijkt nog steeds met ons mee en we hopen als volgende stap warmtepompen te kunnen aanschaffen.
Een beter milieu begint bij het zwembad!

Vrijwilligers
Wat zijn we blij met alle mensen die helpen bij het zwembad! Zonder jullie kunnen we het zwembad niet draaiende houden! De kassadiensten zijn goed gevuld en de heren van de groenvoorziening en techniek zijn goed op elkaar ingespeeld. Handjes extra kunnen we overigens altijd gebruiken, dus wil je ook iets bijdragen aan ons mooie zwembad, meld je aan via info@deweid.nl.
Het bestuur, dat ook alleen uit vrijwilligers bestaat, is afgelopen maand wederom uitgebreid. Pierre Derix heeft zich bij ons aangesloten en daar zijn we heel blij mee! Pierre gaat vooral meekijken met het technische deel.

Fijne zomer voor iedereen!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen