vrijdag 24 mei 2024
spot_img

Nieuws van De Weid

Zwemdiploma’s
Zaterdagochtend mochten 38 kinderen afzwemmen voor hun diploma. 5 kinderen zwommen voor hun A, 10 kinderen voor hun B en 2 kinderen zelfs voor hun C-diploma. Ook werden er verschillende kikkerdiploma’s uitgedeeld. Na de A-, B-, C-zwemmers mochten 5 snorkelaars hun kunsten laten zien. Onder toeziend oog van meerdere zwemjuffen heeft iedereen zijn/haar diploma gehaald. Van harte gefeliciteerd!! Goed blijven oefenen deze winter, dan kun je volgend jaar in De Weid je volgende diploma halen bij juf Viktoria en de andere juffen.

Snel naar de bel
Zondag sloten we het zwembadseizoen af met de 6e editie van Snel naar de Bel. De ochtend begon met regen, maar zodra de eerste deelnemers klaar stonden, brak het zonnetje door. In totaal gingen 30 teams met een bootje van de glijbaan af. Dit jaar was het thema Sprookjes en we hebben de mooiste creaties langs zien komen. Heksen, prinsessen, biggetjes, smurfen, je kunt het zo gek niet bedenken of ze waren zondag in De Weid!

Pinokkio en Gepetto.

De originaliteitsprijs ging uiteindelijk naar Pinokkio en Gepetto (Guus en Nathan), daar was de jury het unaniem over eens. De snelste tijd was voor Bambi(‘s) en Stampertje (Tinne, Ella en Pippa) met 5,57 seconden. Foto’s volgen binnenkort op onze socials (met speciale dank aan Sandra Arendz Fotografie).

20.000ste bezoeker
Tijdens de laatste discozwemavond mochten we de 20.000ste bezoeker verwelkomen in dit seizoen. Op het nippertje, want het was het laatste weekend dat het zwembad open was! Ondanks het wat tegenvallende weer van afgelopen zomer mochten we dus toch veel bezoekers ontvangen. Dank jullie wel, allemaal, voor jullie bezoek dit seizoen.
We verwelkomen jullie vanaf april 2024 weer!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen