zondag 26 mei 2024
spot_img

Nieuws van De Weid

Vrijwilligersborrel
Vrijdagavond 29 september waren alle vrijwilligers en sponsoren van afgelopen seizoen uitgenodigd voor een drankje bij Sels. Velen gaven gehoor aan de uitnodiging en kwamen gezellig een borreltje of frisje drinken op deze leuke locatie in ons mooie dorp. We werden goed verzorgd door de gastvrouwen van Sels met een lekker hapje en drankje.

Zoals inmiddels traditie kreeg iedereen een cadeautje mee naar huis, dit jaar een paar ludieke sokken. Kon je niet bij de borrel aanwezig zijn, maar had je wel een uitnodiging? En wil je ook graag zo’n leuk paar sokken om de winter door te komen? Je hebt een mail ontvangen met waar en wanneer je ze kunt ophalen!

Nieuwe voorzitter
Tijdens de vrijwilligersborrel deed voorzitter Elwin Houwen zoals ieder jaar een dankwoordje. In zijn speech deelde hij ook mede dat een aantal bestuursleden stoppen met hun functie, waaronder hijzelf. Na ruim 10 jaar nemen Annita van der Meulen, Karen Houwen, Linda Wubbolts en Elwin Houwen afscheid van hun bestuursfunctie. Zij zijn allen sinds het eerste begin van De Weid zoals we het nu kennen, betrokken geweest. Daarvoor mogen we namens het hele dorp onze grote dank uitspreken! Binnenkort zullen we ze in een etentje met het bestuur en partners persoonlijk bedanken.

De voorzittersfunctie is per direct overgedragen aan Joyce Hordijk. Zij wordt in het bestuur bijgestaan door Christie Wierstra, Marleen Abbekerk, Pierre Derix, René ten Oever en Janneke Suurendonk, met allen hun eigen taak.

Seizoen 2024
Wil jij tijdens de volgende vrijwilligersborrel ook aanwezig zijn en zo’n leuk presentje ontvangen? Meld je nu alvast aan als vrijwilliger voor seizoen 2024! We kunnen op veel gebieden ondersteuning gebruiken: in de groenvoorziening, de technische commissie, achter de kassa, in de activiteitencommissie én in het bestuur. Ook als toezichthouder kun je volgend jaar weer aan de slag, dit is de enige functie waarvoor wél betaald wordt, dus wellicht leuk als (bij)baan.

Heb je interesse of wil je meer informatie?
Mail de nieuwe voorzitter op info@deweid.nl!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen