dinsdag 21 mei 2024
spot_img

Nieuws van De Weid

Zwem4daagse sponsorgeld
Al in augustus hebben we het sponsorgeld, dat opgehaald is met de Zwem4daagse uitgegeven. In goed overleg met Badmeester Bram hebben we veel speelmateriaal aangeschaft. Badmeester Bram weet tenslotte wat onze jonge zwemmers leuk vinden, en waar veel om gevraagd wordt! En nu is het eindelijk binnengekomen! Voor alle leeftijden hebben we iets leuks proberen te vinden. Zwembanden van 1 meter en 1,35 meter, koppelstukken om vlotten te bouwen van de flexibeams, foamfiguren om mee te spelen in het water en bootjes en een watermolen voor de allerkleinste. Jammer dat we nog zo lang moeten wachten tot we er mee kunnen spelen!

Rabo ClubSupport
Afgelopen week mochten we uit handen van Harry Nieuwenhuizen, directeur van de Rabobank, de cheque van Rabo ClubSupport in ontvangst nemen.
De afgelopen tijd konden leden van de Rabobank stemmen op drie van hun favoriete clubs/verenigingen. Via onze socials hebben we geprobeerd dit onder iedereen zijn aandacht te brengen. En dat is gelukt! We mochten een cheque in ontvangst nemen van maar liefst € 1.790,49. Wat een fantastisch bedrag! We zullen dit geld gebruiken om het zwembad verder te verduurzamen. We willen de Rabobank hartelijk danken voor deze supportactie, maar vooral willen we iedereen bedanken die op ons gestemd heeft! Zonder jullie steun kan het zwembad niet!

Vrijwilligerscadeau
Zoals vorige week gemeld hebben alle vrijwilligers die aanwezig waren op de vrijwilligersborrel de grappige De Weidsokken ontvangen. Kon je niet bij de borrel aanwezig zijn, maar wil je wel zo’n leuk paar sokken om de winter mee door te komen? In je mail zit informatie met waar en wanneer je ze op kunt halen. Wel vrijwilliger, maar geen mail ontvangen? Neem even contact op via activiteiten@deweid.nl, dan regelen we het alsnog.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen