Nieuws van De Weid

126

29 april weer buiten zwemmen!
Nog maar anderhalve maand en dan start er weer een heerlijk seizoen buiten zwemmen! De vrijwilligers zijn de hele winter druk geweest om De Weid weer startklaar te maken. Deze en volgende week wordt er nog flink gewerkt aan de tegelvloer van het middenbad.
Op 15 april is de schoonmaakdag van 10.00 tot 14.00 uur. Helpt u het zwembad mee om de kleedkamers, tafels en stoelen, de douches en dergelijke schoon te maken? Uw hulp is van harte welkom!

Wegens succes keren de zwemlessen terug!
Er wordt gezegd dat kinderen die in een buitenbad leren zwemmen in het algemeen betere zwemmers worden en nog wat weerbaarder zijn in buitenwater. De Weid is blij dat we ook dit seizoen weer A/B- en C-leszwemmen kunnen aanbieden. De lessen starten op 15 mei aanstaande. Interesse of vragen? Check de website. Opgeven kan tot 6 mei via zwemlessen@deweid.nl. Afzwemmen is op 16 september van dit jaar.

Koop je zwemabonnement online!
Vanaf 5 april aanstaande is het weer mogelijk om online je zwemabonnement aan te schaffen via de webshop op www.deweid.nl. Online krijg je 5 euro korting op aanschaf! Belangrijk:  als je de inlogcodes niet meer weet voor de aanschaf van zwembadpasjes kun je deze nu al kunt opvragen via webkassa@deweid.nl.

Vrijwilligers gezocht!
Vind je het leuk om een paar keer in het seizoen de kiosk de bemannen of bevrouwen? Niet moeilijk en in een positieve sfeer de gemeenschap helpen? Je bent van harte welkom! Mail bij belangstelling even aan info@deweid.nl. Bedankt!