dinsdag 23 april 2024
spot_img

Nieuws van De Weid

Schoonmaakdag 6 april
Bijna gaat het zwembad weer open, eind april is het zover! Maar voordat we open kunnen, moet alles weer spik en span gemaakt worden! Kom je zaterdag 6 april helpen op de schoonmaakdag? We starten om 9 uur tot een uur of 12. Maar als je een uurtje komt helpen is dat al fijn! Wij zorgen voor koffie/thee met wat lekker voor alle hulptroepen!!

Website up to date
Onze website is klaar voor het nieuwe seizoen! Je kunt je er aanmelden voor zwemlessen en ook de webshop werkt weer. Dus schaf snel je abonnement aan en ontvang tot 24 april korting! Dit jaar werken we wederom met de QR-codes, die je eventueel weer op je pasje kunt laten zetten. Dit kan aan de kassa geregeld worden. Abonnementen kunnen alleen in de webshop worden aangekocht.

Opgeven voor zwemlessen ABC, snorkelen en zeemeerminzwemmen kan tot 1 mei. Vanaf week 20 zullen de lessen van start gaan. Informatie over de lessen en de kosten zijn te vinden op www.deweid.nl.
En houd je site goed in de gaten, want binnenkort worden er nieuwe foto’s van afgelopen seizoen op geplaatst! Kun jij jezelf of je vrienden spotten?

Vrijwilligers
Zwembad De Weid is altijd op zoek naar vrijwilligers. We kunnen mannen en vrouwen gebruiken voor de groenploeg, de techniek, de kassa, maar ook in het bestuur is er ruimte voor enthousiaste nieuwe leden.

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden? Spreek een van de bestuursleden aan op de schoonmaakdag of mail naar
info@deweid.nl.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen