zondag 26 mei 2024
spot_img

Nieuws van De Weid

Het zwembad is geopend!
Afgelopen woensdag was het eindelijk zover: De Weid ging weer open! Dankzij de nieuwe dekens op het bad was het water lekker warm, 23 graden. En dat was ook wel nodig, want buiten was het erg koud! Maar dat weerhield vele banenzwemmers en enthousiaste jeugd er niet van lekker te plonzen.

QR-codes en zwempasjes
Ook voor dit jaar kun je toegang krijgen met je QR-code, behorende bij je abonnement. Als je weer gebruik wilt maken van je zwempasje, moet deze opnieuw gekoppeld worden. DIT KAN ALLEEN BIJ DE KASSA! Neem dus de eerste keer dat je gaat zwemmen je QR-code én je pasje mee!
Toegang kun je natuurlijk ook krijgen door aan de kassa of online een dagkaartje te kopen.

Inschrijven voor zwemlessen
Via onze website www.deweid.nl kun je je inschrijven voor zwemlessen voor A, B en C, maar ook zeemeerminzwemmen en snorkelen worden dit seizoen weer aangeboden.
Vanaf 14 mei starten de zwemlessen voor A, B en C, dus schrijf je nog snel in! Dit kan t/m 5 mei. Er wordt drie keer in de week gelest op dinsdag, donderdag en zaterdag.
Snorkellessen en zeemeerminzwemmen starten vanaf 17 mei. Deze lessen worden aangeboden op vrijdagmiddag.

Vrijwilligers
Na het afscheid van vier bestuursleden afgelopen seizoen, hebben we dit voorjaar een nieuw lid mogen verwelkomen. Adriane Tanate gaat zich deze zomer bezighouden met de activiteiten, zoals het discozwemmen en de zwem4daagse. Ook is ze bezig met leuke, nieuwe ideeën. Welkom, Adriane!

Vind je het ook leuk om iets bij te dragen aan ons mooie zwembad? Als bestuurslid, kassamedewerker of bijvoorbeeld in de groenploeg? Meld je dan aan via:
info@deweid.nl.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen