zaterdag 15 juni 2024
spot_img

Nieuws van De Weid

Discozwemmen
Aanstaande vrijdagavond 7 juni zal de eerste discozwemavond van dit jaar plaatsvinden! Dankzij DJ Jens zal het weer een gezellige avond worden. De weersvoorspellingen zijn redelijk goed, dus kom lekker zwemmen en swingen!

Zwemvierdaagse
Je kunt je weer inschrijven voor de zwem4daagse. Laat je dit jaar sponsoren en spaar mee voor een popcornmachine en voetbaldoeltjes. Degene met het hoogste sponsorbedrag krijgt een leuke attentie! De zwemvierdaagse vindt plaats van 18 t/m 21 juni. Zaterdag 22 juni kun je eventueel gebruiken als inhaaldag, mocht je een dag niet kunnen. Deelnemers (met minimaal hun A-diploma) van 5 t/m 10 jaar en 60+-ers zwemmen 10 banen per dag, de overige deelnemers 20 banen.
Aan de kassa of online (www.zwem4daagse.nl/deweidandijk2024) kun je jouw inschrijving regelen. De kosten zijn €7,50 (+ je toegangsbewijs per dag). Bij opgave aan de kassa dien je direct je inschrijving te voldoen. Dat kan met pin en contant. Elke dag zullen er activiteiten worden georganiseerd en aan het eind ontvang je natuurlijk een medaille! Houd voor actuele informatie bovenstaande website en onze eigen socials in de gaten.

Zwemlessen
Inmiddels zijn de zwemlessen weer in volle gang! Zo’n 30 leerlingen zijn aan het oefenen voor hun A-, B- en C-diploma. Ook de snorkel- en zeemeerminlessen zijn van start gegaan. Zes zeemeerminnen en elf snorkelaars zwemmen elke week in De Weid.

In de zomervakantie geven we weer zomerzwemlessen. Hiervoor kun je je nog aanmelden via de site. De lessen worden 2x in de week gegeven op dinsdag- en donderdagochtend en duren een half uur. Je kunt kiezen of je je kind voor 4, 5 of 6 weken op geeft. Welke weken je komt, maakt dan niet uit.

Wil je iets bijdragen aan ons mooie zwembad? Meld je aan via info@deweid.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen