donderdag 18 juli 2024
spot_img

Nieuws van De Weid

Geslaagde Zwem4daagse!
Afgelopen week hebben we een zeer geslaagde Zwem4daagse beleefd! 93 deelnemers hebben vier dagen hun baantjes gezwommen. En wat hadden we een geluk met het weer! De hele week was het prima zwemweer!! Elke dag werden er leuke activiteiten georganiseerd, zoals op dinsdag het vlotten bouwen in het ondiepe bad en woensdag onder andere waterglijbaan, de limonadekoe en waterflessenvoetbal op het veld. Er werd zo hard gegleden dat de waterglijbaan het heeft begeven! Donderdag werden alle deelnemers ’s middags getrakteerd op verse popcorn. Hopelijk hebben we genoeg sponsorgeld opgehaald voor een eigen machine, dan kunnen we jullie vaker trakteren op popcorn!! Bij het ter drukken gaan van deze krant is de uitkomst nog niet bekend, en ook de topper met de meeste opbrengst weten we nog niet, maar dat maken we bekend op onze socials! Houd deze dus in de gaten.
Vrijdagavond sloten we af met discozwemmen. De meeste deelnemers namen vrijdag hun welverdiende medaille (en een ijsje) in ontvangst, enkele deelnemers zwommen zaterdag hun laatste baantjes.
Heb jij je ook laten sponsoren, maar het sponsorgeld nog niet ingeleverd? Je kunt dit inleveren bij de kassa, of overmaken op NL41 RABO 0300248849 o.v.v. Sponsorgeld zwem4daagse en je naam. Hartelijk dank aan alle sponsoren en deelnemers!

Zomerlessen
In de zomervakantie kun je weer meedoen aan de zomerlessen voor A-, B- en C-zwemmen. Zo blijft de zwemvaardigheid van je kind op peil en hoef je na de vakantie niet opnieuw te beginnen. De zomerlessen worden zes weken aangeboden, maar kun je afnemen vanaf vier weken (hoeft niet aaneengesloten). De kinderen zwemmen twee keer in de week, op dinsdag- en donderdagochtend. Op de website van De Weid is meer informatie en het inschrijfformulier te vinden.

Wil je iets bijdragen aan ons mooie zwembad? Meld je aan via info@deweid.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen