maandag 20 mei 2024
spot_img

Nieuws van De Weid

Nog twee maanden
Buiten is het koud en binnen staan bij de meeste mensen de Olympische Winterspelen Spelen aan op TV. Toch is het nog maar een maand of twee en dan opent De Weid alweer voor seizoen 2018. Heerlijk zwemmen in de buitenlucht. Op Zaterdag 28 april is het zover! De online abonnementen verkoop start al ruim voor die datum, houd facebook, de site en Andijker in de gaten.

Zwemlessen
Zeker is dat ook de zwemlessen weer terugkeren in De Weid. Belangrijk, omdat kinderen die in een buitenbad lessen vaak weerbaarder zijn in onverwachte omstandigheden. Op maandag 14 mei starten de lessen voor A,B en C-diploma.

Vrijwilligersfeest
Medemblik organiseert voor alle vrijwilligersorganisaties binnen de gemeente een leuke feestavond op 3 maart aanstaande. Diner, stand-up comedy, muziek; dat wordt ook door de vrijwilligers van De Weid erg gewaardeerd! 12 vrijwilligers van ons zwembad hebben zich opgegeven. Veel plezier gewenst alvast!

Vrijwilligers gezocht
De Weid heeft niet te klagen over alle hulp uit de gemeenschap. Toch kunnen we altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken. Lijkt het u leuk om in de periode April-September een aantal keer de kiosk te bemannen? Geef u dan op om een keer vrijblijvend langs te komen. U zult zie dat het leuk en sociaal werk is in een positieve, zomerse, sfeer! info@deweid.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen