maandag 20 mei 2024
spot_img

Nieuws van De Weid

Webkassa open op 20 maart aanstaande.
Flinke vroegboekkorting!
Net als vorig seizoen is het zeer voordelig om al voor de opening op 28 april via de website uw zwemabonnement aan te schaffen. Op een gezinskaart scheelt dat bijvoorbeeld 10 euro! De webkassa op www.deweid.nl opent op de 20e aanstaande.

Gemeenteraad besluit baden te helpen met BTW problematiek
Onlangs is raadsbreed een motie aangenomen om de baden te helpen met het verlies aan inkomsten vanuit de BTW-teruggave. Het recht op deze teruggave is onlangs -vrij plotseling- vervallen en kost de buitenbaden duizenden euro’s per jaar. Voor 2019 is nu in ieder geval tot een compensatie van 40% van het nadeel besloten. De baden blijven zoeken naar manieren om het overige verlies te compenseren. Voor de lange termijn zal samen met de politiek een structurele oplossing moeten worden gezocht.

Voor in de agenda; schoonmaakdag; hakselen en opening; hulp gevraagd!
Op zaterdag 16 maart wordt al het snoeiwerk van de vrijwilligers van afgelopen winter gehakseld. Helpt u mee met deze gezonde klus in de buitenlucht? Vanaf 08.00 tot ca. 11.00 uur is uw hulp welkom! En voor de opening op 28 april maken we met elkaar De Weid weer schoon en fris natuurlijk. Vele handen maken licht werk op de schoonmaakdag op 13 april. Noteer ‘m vast in uw agenda!

Ook vrijwilliger worden? info@deweid.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen