vrijdag 12 april 2024
spot_img

Nieuws van De Weid

Webshop bijna open!
De laatste puntjes worden momenteel op de i gezet voor het nieuwe kassasysteem. Uiterlijk komend weekend kun je online je abonnement kopen via onze webshop! Dat zal eenvoudiger zijn dan voorgaande jaren. Op onze Facebook- en Instagrampagina geven we het startsein. Dus houdt de socials goed in de gaten! Als je voor de opening op 29 april je abonnement aanschaft, ontvang je ook nog eens een vroegboekkorting!
Nieuw in de webshop zal zijn dat je ook online een dagkaartje kunt kopen. Natuurlijk blijft dit ook aan de kassa mogelijk.

Zwemlessen
De website van De Weid is weer helemaal up-to-date. Ook kun je je hier opgeven voor de zwemlessen. Voor zowel Diplomazwemmen A, B en C als voor Snorkelen en Zeemeerminzwemmen is er een inschrijfformulier te vinden op de site. Kom je er niet uit, of heb je vragen? Mail dan naar zwemlessen@deweid.nl.
Vanaf 9 mei starten de zwemlessen voor A, B en C, vanaf 12 mei de snorkellessen (bij voldoende aanmeldingen). Kijk op onze website voor meer informatie en de tarieven.

15 april schoonmaakdag
Voordat het zwembad open kan, is er nog een poetsbeurt nodig. Spinraggen weg, stoelen naar buiten, kleedkamers soppen. Genoeg klusjes om het zwembad weer spik en span te maken! Kom je helpen op zaterdag 15 april? We starten om 10 uur tot een uur of 14. Maar als je een uurtje komt helpen is dat al fijn!

Vrijwilligers
De eerste kassadiensten zijn al ingevuld! Maar er staan er nog genoeg open! Kom je deze zomer ook een paar uurtjes helpen? Kaartjes verkopen, snoep, ijs. En altijd gezelligheid! Vul het rooster in via de link, of meld je aan als nieuwe vrijwilliger via info@deweid.nl.

Ook voor de groenploeg, de techniek en in het bestuur is er ruimte voor enthousiaste nieuwe leden.
Wil je meer informatie of wil je je aanmelden? Spreek een van de bestuursleden aan op de schoonmaakdag of mail.

 

 

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen