donderdag 13 juni 2024
spot_img

Nieuws van De Weid

Nog even volhouden; op 29 april aanstaande opent zwembad De Weid weer zijn deuren voor een lang seizoen buiten zwemmen! De vrijwilligersclub is nu druk met het vervangen van de roosters voor de instroom- en afzuigopeningen in de bassins door RVS exemplaren en met nog een aantal kleine klussen. Intussen zorgen we dat u vanaf begin april al online uw zwemabonnement kunt aanschaffen.

Schoonmaakdag; hulp gevraagd!
Op zaterdag 15 april aanstaande is het weer schoonmaken geblazen. De kleedkamers, doucheruimte en kiosk, alle tafels en stoelen, de glijbaan, alles moet weer schoon en in gereedheid worden gebracht. Wie komt er helpen ergens tussen 10.00 en 14.00 uur? Alle hulp is welkom!

Nestschommel
De beloofde nestschommel voor de allerkleinsten is inmiddels besteld! Die plaatsen de vrijwilligers in het voorjaar op de speelweide. Dankzij de bijdragen van Tulpenwandeltocht, buurtvereniging en dorpsveilingen kunnen we De Weid nog leuker maken, super!

Stempelpost
De Weid is trots dat de Rabobank het zwembad onlangs opnieuw heeft gevraagd om als stempelpost te fungeren tijdens de Rabo fietstocht editie 2017. We gaan er net als voorgaande jaren weer een gezellige dag van maken. Noteer alvast de datum van de fietstocht: 10 juni.

Ook vrijwilliger worden?
info@deweid.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen