zaterdag 15 juni 2024
spot_img

Nieuws van de Wervershoofse Molen

Op zondag 26 mei 2024 organiseren we weer ons jaarlijkse korenfestival ‘Koren op de Molen’.
U bent van harte welkom bij deze gezellige muziek-middag rond molen ‘De Hoop’ aan het Zijdwerk 15 in Wervershoof. Vanaf 14.30 uur kunt u genieten van 3 koren. Elk koor zal in de loop van de middag 2 keer optreden. U kunt in- en uitlopen wanner u wilt. De entree is gratis. We hopen natuurlijk op heel mooi weer. Voor de kinderen staat een springkussen klaar. De horeca zorgt voor een hapje (o.a. broodjes hamburger en kroket) en een drankje. U hoeft alleen een stralend humeur mee te brengen.

Programma
14.00 uur, Inloop
14.30 – 15.00 uur, 16.30 – 17.00 uur, Keep It Simple
15.10 – 15.40 uur, 17.10 – 17.40 uur, Pop4You
15.50 – 16.20 uur, 17.50 – 18.20 uur, Cantabile
18.25 uur, Afsluiting

Keep It Simple
De naam slaat op de wijze van aanpak en de repertoirekeuze. Dit pop-ensemble bestaat uit 4 zangers, 4 zangeressen en 3 muziekanten, Jan Sijm op gitaar, Theo van Ophem op basgitaar en Enrico Kors op slagwerk. Ze bestaan inmiddels al een kleine 20 jaar. In de loop der jaren hebben zij zelf hun repertoire steeds verder opgebouwd, ontwikkeld en uitgebreid en daar zijn ze best trots op. Ze maken daarbij geen gebruik van een dirigent. Keep It Simple zingt vooral engelstalige popsongs.

Pop4you
Dit is een meerstemmig koor met zo’n 40 zangers en zangeressen. Tijdens hun optreden spat het plezier ervan af. Het koor staat onder leiding van dirigent John van der schaaf. Muzikale begeleiding door Carin Wagenaar op piano, Frank Ruiter op drums en Ton Boon op basgitaar. Pop4you heeft een uitgebreid pop-repertoire opgebouwd van ballads tot rocknummers, voornamelijk engelstalig.

Popkoor Cantabilé
Het koor is 30 jaar geleden opgericht. De gedachte erachter was dat veel mensen graag willen zingen, maar niet in een kerkkoor. Het koor bestaat uit een hechte groep van rond de 50 zangers en zangeressen. O.l.v. dirigent Stefan Karsten willen ze nieuwe vocale uitdagingen aangaan. Het koor wordt begeleid door een combo bestaande uit pianist Henriette Dekker, toetsenist Dick van Berkum en drummer Adriaan de Leeuw. Het repertoire bestaat uit popmuziek van alle tijden.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen