woensdag 17 juli 2024
spot_img

Nieuws van de Wervershoofse Molen 

Op zondagmiddag 7 juli 2024 vanaf 12.30 uur organiseren we weer een matineeconcert in molen ‘De Hoop’ aan het Zijdwerk 15 in Wervershoof.

U kunt komen genieten van een optreden van trio PEEKAADOO
De kaartjes worden voorafgaand aan het concert verkocht in de molen. Een kaartje kost 7,50 euro per persoon. Hierbij zijn twee kopjes koffie of thee inbegrepen, eentje voor en aanvang van het concert en eentje in de pauze.

Het trio bestaat uit Piet Breg gitaar en zang, Kees Botman cajon en zang en Dorien Delis zang. Zij brengen, zowel nederlands- als engelstalige, evergreens en mooie luisterliedjes ten gehore. De liedjes worden op humoristische wijze aan elkaar gepraat door Kees.
Kees en Piet kennen elkaar al heel lang. Ze ontmoeten elkaar na jaren weer op een schoolreuine waar ze ontdekten dat ze allebei de liefde voor het maken van muziek nog steeds deelden. Ook Dorien is geen onbekende in het muzikale leven in Westfiesland. Ze was en is verbonden aan verschillende koren in de regio. Alledrie kennen ze elkaar ook van het in Wervershoof en verre omstreken ‘wereld’ beroemde KaaBee cabaret.

Door samen te zingen ontdekten de drie dat hun stemmen samen prachtig klonken. Ze besloten spontaan dat ze daar ‘iets’ mee wilden gaan doen. Ze stelden een repertoire van mooie liedjes samen, repeteerden met elkaar en het trio PEEKAADOO (Piet, Kees, Dorien) was geboren. Bij deze ‘ras’ muziekliefhebbers staat plezier in het maken van muziek voorop. Waarbij er zeker ook ruimte is voor humor. Ze wilen samen met hun publiek genieten van het opteden en de bezoekers een gezellige middag bezorgen. En er kan en mag gelachen worden.
Zelf vinden ze dat hun optreden het best tot zijn recht komt voor iets kleinere groepen, waarbij ook direct contact gemaakt kan worden met het publiek. Daarom zijn ze ook zo enthousiast voor een optreden in onze mooie molen.
Kortom het belooft een erg gezellige middag te worden. Het trio en de vrijwilligers van de molen nodigen u van harte uit bij dit matineeconccert. We hopen allemaal dat u komt kijken en luisteren naar dit unieke trio. Mis het niet!

Programma
12.30 uur Inloop
13.00 uur tot 13.45 uur eerste deel optreden PEEKAADOO
13.45 uur tot 14.15 uur pauze
14.15 uur tot 15.00 uur tweede deel optreden PEEKAADOO
15.05 uur Afsluiting

Wilt u meer weten over onze evenementen en activiteiten? Let dan op de vervolgpublicaties van ‘Nieuws van de Wervershoofse Molen’ in dit weekblad.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen