vrijdag 12 april 2024
spot_img

Nieuws van zwembad De Weid

Nog even geduld!
Het is bijna zover, het zwemseizoen kan weer beginnen. 29 april opent Zwembad De Weid haar deuren. Ondertussen wordt bij het zwembad alles klaargemaakt om iedereen te kunnen ontvangen. Zo werden er afgelopen zaterdag door de groenploeg en aanvullende vrijwilligers stápels gesnoeid hout weggewerkt. De groene omheining van het terrein staat er dus weer netjes bij.

Onder leiding van bestuurslid René wordt er ook heel hard gewerkt om de speelweide te voorzien van een nieuw airtrampoline. Deze was aan vervanging toe; het zeil begon te scheuren en kon helaas niet meer gerepareerd. Dankzij o.a. de bijdragen van de verschillende veilingen zijn we in staat het luchtkussen te vervangen. We zijn hier dan ook heel blij mee! Hopelijk wordt ook deze trampoline veelvuldig gebruikt door onze jonge bezoekers.

Webshop bijna geopend
Op hele korte termijn zal de webshop geopend worden. Door het aanschaffen van een nieuw kassasysteem is dit iets later dan je gewend bent, maar als het goed is, zal alles eenvoudiger en duidelijker zijn. Houd onze website en facebook-/instagrampagina in de gaten om te zien vanaf wanneer je je abonnement weer kunt aanschaffen. Zoals je gewend bent, kun je de eerste periode profiteren van vroegboekkorting op je abonnement.

15 april schoonmaakdag
Kom je zaterdag 15 april helpen op de schoonmaakdag? We zijn blij met alle helpende handjes en zorgen natuurlijk voor koffie en thee met wat lekkers voor alle hulp! Zo zorgen we er samen voor dat de kleedkamers, speeltoestellen en het meubilair er weer spik en span bij staan bij de opening op 29 april. We starten om 10 uur.

Vrijwilligers
Zwembad De Weid is altijd op zoek naar vrijwilligers. We kunnen mannen en vrouwen gebruiken voor de groenploeg, de techniek, de kassa, maar ook in het bestuur is er ruimte voor enthousiaste nieuwe leden.

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden?
Spreek een van de bestuursleden aan op de schoonmaakdag of mail naar info@deweid.nl.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen