vrijdag 12 april 2024
spot_img

Nieuws van Zwembad De Weid

Huttendorp Andijk bij De Weid
Afgelopen week vond Huttendorp Andijk plaats, zoals u ook verderop in De Andijker kunt lezen. Het thema dit jaar was ‘Op de camping’. En wat hoort er bij een camping? Een zwembad natuurlijk! Dus vrijdagavond, na de kijkavond voor de ouders, togen de Bovenbouwers (die die nacht bleven slapen in hun hut) naar De Weid. Badmeester Bram had de lange mat uitgerold in het zwembad en de airtrampoline opgeblazen. Enthousiast doken de kinderen het zwembad in. Ze konden zich, naast de mat en de glijbaan, vermaken met het opduiken van gloeistaafjes en op het veld werd uiteraard gevoetbald. De planning was rond elf uur weer terug te lopen naar ‘de camping’, maar rond kwart over tien waren vrijwel alle kinderen het bad al uit. Het werd toch wel wat fris! Dus iedereen weer in de kleren en richting huttendorpterrein. Een zeer geslaagde avond en wie weet voor herhaling vatbaar! Al was het alleen al voor de rozige koppies bij terugkomst.

Discozwemmen
De zomer loopt op zijn eind en daarmee komt ook de laatste keer discozwemmen in zicht. Vrijdagavond 15 september wordt deze georganiseerd. Omdat het al een stuk eerder donker wordt, zorgen we voor goede verlichting rondom het bad. Om de laatste keer een bijzonder tintje te geven, zullen we de aquaballen te water laten. Daar is door vele kinderen om gevraagd het hele seizoen, dus nu is het eindelijk zo ver. Met behulp van (o.a.) de sterke mannen van Huttendorp zullen we alle kinderen die aanwezig zijn de gelegenheid geven in de ballen te kruipen.
Dus kom gezellig allemaal naar de laatste discozwemavond op 15 september! Vanaf 19 uur draait DJ Jens de leukste hits!

Snel naar de bel
Met het einde van het seizoen in zicht zijn we ook begonnen met de voorbereiding van DE afsluiter van het seizoen: Snel naar de bel. Op zondag 17 september vanaf 13 uur mag je weer met een bootje van de glijbaan om te proberen als snelste bij de bel te komen.
Inschrijven kan per direct aan de kassa van het zwembad. Inschrijfkosten zijn €5,- per bootje. Per bootje mag je met maximaal 3 kinderen of 1 volwassene en 1 kind inschrijven. Maar je kunt het natuurlijk ook in je eentje proberen. Je inschrijving is geldig als de inschrijfkosten aan de kassa zijn voldaan. Inschrijven kan t/m zaterdag 16 september.
Let op, alle personen die naar binnen willen (kijkers én deelnemers), moeten ook entree betalen, of hun abonnement laten scannen. Het thema van dit jaar is Sprookjes.
Kom je de snelste tijd van De Pieter Buren (5,6 s) verbeteren?!?

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen