dinsdag 25 juni 2024
spot_img

Nieuws van Zwembad de Weid

De Weid verwelkomt nieuwe bordsponsoren!
De Weid is hartstikke blij met maar liefst drie nieuwe bordsponsoren; Verloskundigenpraktijk Enkhuizen-Andijk, M. Hulzebos AgriEvolution en De Kroon Hoveniers kiezen ervoor om De Weid te helpen een heerlijk bad te blijven. Reuze bedankt daarvoor, vooral in deze vreemde Corona-tijd. En ook dank aan de sponsoren die al eerder een bord ophingen in De Weid! Naast de nieuwe bedrijven hangen er al borden van: Van Etten, Vrolijk Verzekeringen, Kuin Makelaardij, Pop Vriend Seeds, Nanne Kooiman, Dijkbouw, Loonburo Westfriesland, Buro AA, Dol Finance, Adelaar Elektrotechniek, BDO, Klaus Wiechmann, Mantel&Voors Notarissen, Kwantes Makelaardij, Dakservice Andijk, Oprecht Advocaten, Berend Botje en ZwartGroen.

Coronanieuws
Helaas helaas; De Weid blijft gesloten op 2 Mei aanstaande. De feestelijke opening van de splinternieuwe Peutertuin zal ook nog moeten wachten. Zwemmers missen De Weid en De Weid mist zijn zwemmers/bezoekers en de vrijwilligers. Hopelijk ontwikkelt de verspreiding van het virus zich zodanig dat de overheid de komende periode meer kan toelaten en kan De Weid een vorm van openstelling gaan realiseren. Intussen houdt een klein groepje vrijwilligers de techniek en het bad up-to-date, uiteraard binnen de RIVM richtlijnen.

Nieuwe penningmeester gezocht!
Omdat De Weids penningmeester heeft aangegeven binnenkort te willen gaan stoppen is het bad op zoek naar een enthousiaste penningmeester M/V. Heb je een achtergrond hierin en doe je graag iets voor de gemeenschap en werk je graag in een positieve sfeer?

Neem dan eens vrijblijvend contact op voor informatie met voorzitter Elwin Houwen via info@deweid.nl of 06-11055091.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen