dinsdag 21 mei 2024
spot_img

Nieuws vanuit JC the Future

Wij willen ons even voorstellen aan alle inwoners van Andijk. Wij zijn jongerencentrum The Future gevestigd aan de Sportlaan 1a in Andijk.

Wij organiseren middagen en avonden voor kinderen en jongeren uit Andijk en omstreken. Het jongerencentrum word gerund door een bestuur van 4 vrijwilligers en daarbij krijgen ze hulp van 10 vrijwilligers die zich elke week weer met veel enthousiasme inzetten.

Op woensdagmiddag hebben wij om de week kidsclub van 14.30 tot 16.30 uur. Dit is voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Tijdens deze middag worden er diverse activiteiten georganiseerd door een aantal vrijwilligers. We organiseren ook sportactiviteiten of een discomiddag of een themamiddag. De kosten van de middag zijn 1,50 euro. Tijdens de kidsclub is er gelegenheid voor de kinderen om iets te drinken en wat lekker te kopen tegen een klein bedrag. Er is plek voor 30 kinderen en ouders kunnen hun kinderen opgeven via de datumprikker. Voor de datumprikker kunt u met ons contact opnemen via mail of app.

Op vrijdagavond hebben wij G-soos van 19.00 tot 21.30 uur. Deze avond is ontstaan voor kwetsbare jongeren vanaf 12 jaar. Deze avond is prikkelarm en jongeren kunnen op deze avond op een rustige manier in contact komen met andere jongeren en chillen en gamen of een praatje aan de bar. Deze avond zijn er altijd 2 vrijwilligers/ervaringsdeskundige die de rust bewaren. Natuurlijk zijn reguliere jongeren ook welkom maar moeten wel rekening houden met de huisregels van die avond.
Vanaf dinsdag 5 maart zal jongerenwerker Antony van Splunter elke dinsdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur aanwezig zijn in het jongerencentrum. The Future zal dan een plek zijn voor jongeren vanaf 12 jaar met als doel een plek bieden voor jongeren die na schooltijd elkaar kunnen ontmoeten, vragen stellen die je op school of thuis niet durft of kan stellen. Een plek waar je kan chillen, spelletjes spelen of gewoon even een praatje kan maken. Maar heb je een idee voor een activiteit die je samen met het jongerenwerk wilt organiseren, ook dat kan! Ook voor (buurt)bewoners van Andijk en organisaties is de jongerenwerker aanwezig en aanspreekbaar. Maar weet dat het jongerenwerk ook bereikbaar is voor vragen via Facebook en/of Instagram.

Per 5 maart gaan wij op de dinsdagavond open van 19.00 tot 21.00 uur. Deze avond is voor jongeren vanaf groep 8 en ouder. Per 1 maart gaat de woensdagavond dicht. We merken dat er weinig opkomst is vanwege alle sportclubs

Maar wist u ook dat wij fotoshoot kinderfeestjes organiseren?
Mocht u na het lezen denken, jeetje wat een leuk initiatief dat jongerencentrum en wilt u ook vrijwilliger of sponsor worden bij onze gezellige club, kom dan eens langs of stuur ons een mailtje of een appje. U bepaalt zelf hoe vaak u wilt staan dus de keuze is reuze! Ook voor meer informatie mag u ons altijd mailen of appen.
Email: jcthefutureandijk@gmail.com
Tel: 0618845854

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen