dinsdag 21 mei 2024
spot_img

Nieuws voor alle leden en schaatsliefhebbers van de IJsclub Andijk

Misschien is het u al op gevallen als u langs de Andijker IJsbaan fietst-wandelt of wel over de ijsbaan loopt dat er activiteiten plaatsvinden die uw aandacht trekken. Het volgende vindt er op dit moment plaats: in samenspraak met gemeente Medemblik, stichting Dijkpop en IJsclub Andijk is er in goed overleg voor gekozen een gedeelte te verharden d.m.v. stelcomplaten in het midden gedeelte van de baan. Met name stichting Dijkpop hoopt daarmee te bereiken dat het overtollige regenwater beter af kan vloeien.
Ook is er een nieuw drainage systeem rondom de ijsbaan aangelegd dat het regenwater sneller kan laten afvoeren. Dijkpop hoopt dat hierdoor de steeds feller wordende weersomstandigheden beter het hoofd kunnen worden geboden waardoor de bezoekers van hun evenement droge voeten behouden. De organisatie hoopt dat dit helpt maar ook hiermee kan de opbouw van dit alles ook makkelijker gedaan worden. Nu maar afwachten of dit inderdaad gaat lukken.

IJsclub Andijk
Ook IJsclub Andijk heeft enkele veranderingen gedaan op en langs de ijsbaan. Zo is er aan de huidige container bekleding en dakbedekking geplaatst zodat alles weer voor langere termijn goed is. Ook is er langs de slootkant een nieuw hek geplaatst en angs het clubgebouw verharding gekomen. Tevens willen wij het clubgebouw nog gaan verduurzamen door het gebouwtje gasloos te maken.

Raboclubsupport
De IJsclub ontving afgelopen vrijdag het bericht van de Raboclubsupport dat de IJsclub het mooie bedrag van €613,59 mag ontvangen (allen die ons hebben gesteund heel veel dank daarvoor). Bij de aanvraag aan deze actie van de Rabo hebben we aangegeven dat het bedrag bestemd is om het clubgebouw gasloos te maken, mede door deze bijdrage kunnen wij daar aan gaan werken.

Contributie IJsclub Andijk 2023-2024
Nu de dagen weer korter en ook kouder aan het worden zijn wordt het ook voor de IJsclub het sein dat contributie weer bij de leden wordt opgehaald.

Leden IJsclub Andijk opgelet
Hierbij geven wij u het bericht dat u als lid z.s.m. een brief van ons ontvangt. In deze brief staat het bedrag vermeldt dat u mag gaan overmaken naar het rekeningnummer van de IJsclub. Na het overmaken van het aangegeven bedrag ontvangt u de seizoenkaart 2023-2024 van ons. Bewaar deze seizoenskaart goed want die kaart heeft u nodig als het gaat vriezen en de ijsbaan gelegen aan de Kleingouw open gaat. Op vertoon van de seizoenskaart 2023-2024 hebben u en uw kinderen vrije toegang tot de ijsbaan.

Jeugdschaatsen seizoen 2023-2024
Wij als IJsclub steunen deze groep die 10 zaterdagen ‘s morgens van 9.00 tot 10.00 uur hun best weer doen om het schaatsen onder de knie te krijgen. Ook dit seizoen gaan vele kinderen per bus op die zatermorgen naar de ijsbaan de West Fries in Hoorn.

Lid worden van IJsclub Andijk
Bent u nog geen lid maar wilt dat graag wel worden geef u dan snel op. U ondersteunt daarmee ons als IJsclub. Inlichtingen hiervoor zijn: tel 0228-59 15 56 of 0228 – 59 37 37 of mail: denieuwebakkerij@hotmail.com

Bestuur IJsclub Andijk
Zoals vele verenigingen heeft ook de IJsclub bestuursleden nodig. Wij vragen dan ook: als u dit leest help ons hier mee want dit is echt hard nodig. Wilt u dat de IJsclub op Andijk blijft bestaan help ons a.u.b. Inlichtingen hierover bel of mail naar bovenstaande gegevens. IJsclub Andijk

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen