dinsdag 21 mei 2024
spot_img

Noah en Ruth lopen 20.000 euro bij elkaar

“Onze passie voor hardlopen willen wij graag inzetten voor het goede doel.” Ruth Balm (40) en Noah van der Linden (19) uit Andijk gaan hardlopen in Tanzania voor kansarme kinderen uit dit land. “We gaan in het najaar van 2019 deelnemen aan de Tanzania Muskathlon. Ons doel is om 20.000 euro op te halen als steun voor de kansarme kinderen.
Dit loopt via de stichting Compasion Nederland,” zo vertelt Noah. “Compassion zet zich in voor kinderen en families door middel van kindsponsoring. Het motto is ‘armoede de wereld uit’. De organisatie maakt met behulp van de lokale scholen en kerken mogelijk dat deze gezinnen toegang krijgen tot voedsel, opleiding en medische hulp. Hierdoor ontstaat een nieuwe generatie van geschoolde mensen, een blijvende verandering.”

Verse oliebollen voor iedereen
De eerste acties om geld op te halen zijn reeds gestart. Op maandag 31 december worden er bij Mariska’s Corner verse oliebollen, krentenbollen en appelflappen gebakken. De gehele opbrengst van deze dag word gesponsord aan Ruth en Noah. De oliebollenmix is gesponsord door Lidl Bovenkarspel. Peter Ligthart van De Andijker sponsorde een geldbedrag, de flyers/posters en de ruimte in deze krant.

Bestellen kan
Oliebollen vooraf bestellen tot 29 december kan op verschillende manieren. U kunt uw bestelling door geven. Daarvoor belt u met 0228-593790 of mailt u naar noliebol4@gmail.com. Appen kan naar: 06-34827648.

Bij afhalen van de verse heerlijkheden graag contant betalen!

Sponsoring via link
Elke euro telt. Sponsoren, groot en klein danken wij heel hartelijk voor hun bijdrage en hun steun.

Op de links www.bit.ly/42kmnoah en www.bit.ly/21kmruth kunt u heel simpel uw bijdrage doen aan deze kanjers. Voor meer informatie kunt u kijken naar dit filmpje: https://youtu.be/d1JO8SWRbUY

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen