donderdag 18 juli 2024
spot_img

Nog geen vaderdagcadeau, Mitra Bouman heeft wat leuks voor je: WHISKY EVENT

Op vrijdag 20 september organiseren wij (Okko Bouman van Mitra Bouman en het team van De Harmonie) wederom een fantastisch whisky event. Na het succes van het vorige event, dit event was uitverkocht met 60 deelnemers, zijn de handen weer ineen geslagen voor een nieuw whisky event.

Deze editie nemen wij jullie mee naar de Distillery van Glenfiddich. Tony van Rooijen, Brand Ambassador van Glenfiddich, verzorgd de presentatie en neemt de aanwezigen mee op een virtuele reis door de Distillery van Glenfiddich. Een enorm toffe beleving. Tijdens deze tour gaat Tony van alles vertellen over de historie, het productieproces en de smaakbeleving van de aangeboden whisky’s die worden geserveerd tijdens deze avond.

Er worden in totaal 6 whisky’s geserveerd, bij diverse whisky’s wordt een heerlijk bijpassend hapje geserveerd. Deze editie dus niet met een geheel verzorgd 6-gangen diner, maar een informelere opzet met diverse hapjes.
Kosten voor deze avond zijn €37,50 per persoon. Vol=vol. Aanmelden kan door tickets te bestellen via onderstaande link. Meer info? Neem dan contact op met Okko, hoogkarspel@mitra.nl of kom bij onze Mitra langs in winkelcentrum Reigerspassage in Hoogkarspel.

Datum: vrijdag 20 september 2024
Locatie: De Harmonie – Oosterblokker 
Aanvang: 18:45 inloop – 19:00 start van de avond
Tickets: https://tinyurl.com/3uk95n7p
Hopelijk tot dan,
Mitra Bouman & De Harmonie

- Advertisment -spot_img

Meest gelezen laatste 7 dagen