woensdag 26 juni 2024
spot_img

Nominatie OTIB TopCoach van het jaar

Joery Valk van Valk Service en Onderhoud is één van de finalisten van OTIB TopCoach van het jaar! “We zijn superblij met deze nominatie en dat we het eindelijk bekend mogen maken,” aldus Joery.
Uit bijna 1000 inzendingen vanuit het hele land is er in de afgelopen maanden een voorselectie gemaakt door middel van screenings, telefonische interviews en bedrijfsbezoeken. “Vorige week kregen wij te horen dat Valk Service is geselecteerd als één van de drie finalisten in de categorie MKB. In november zullen wij in de Jaarbeurs in Utrecht strijden voor de winst. Wij zijn super blij met deze nominatie.”

Praktijkbegeleiders
OTIB stelt dat praktijkbegeleiders de helden zijn van de technische installatiebranche. “Want zij begeleiden nieuw vaktalent door hun ruime kennis met hen te delen. Zij dagen leerlingen uit. Zij coachen hen om de kansen te pakken die de branche te bieden heeft. Praktijkbegeleiders zijn TopCoaches, stuk voor stuk. Maar, er kan er maar één de beste van Nederland zijn. Wie mag zich Topcoach van het jaar noemen?” Joery Valk hoopt natuurlijk dat zij na de nominatie ook als winnaar uit de bus rollen. Maar de uitslag komt pas half november. “Afwachten dus!”

De uitreiking
Ook dit jaar organiseert OTIB de TopCoach van het Jaar verkiezing 2019 in het MediaPlaza van de Jaarbeurs in Utrecht. De winnaars ontvangen, naast de eer ook een felbegeerde wisselbeker en een geldbedrag.

Meer informatie
Meer lezen en kijken hoe het ons vergaat in november?

Over topcoach van het jaar vindt u uitgebreide informatie op www.topcoachvanhetjaar.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen