donderdag 18 juli 2024
spot_img

Officiële opening Buurthuiskamer Sarto

Onder grote belangstelling van z’n 60 inwoners is op 3 maart j.l. de Buurthuiskamer Sarto officieel door de initiatiefnemers Anne-Miek de Vries, Conny de Wit, Linda Jong, Mieke Kreuk en Elly Slagter geopend.

Carlo Bot van Sarto hangt de vlag uit. Foto’s aangeleverd

Wethouder Yannick Nijsingh nam het woord en zei erg tevreden te zijn met de getoonde interesse van de aanwezigen en dit initiatief.
De bezoekers konden onder het genot van een gebakje en een kopje koffie of thee getuigen zijn van de onthulling van de vlag die later buiten het pand komt te hangen als de Buurthuiskamer Sarto de ontmoetingsochtenden organiseert. Vooralsnog zijn dit de maandagen en vrijdagen van 10.00 uur tot 12.00 uur.
De initiatiefnemers vonden het een zeer geslaagde bijeenkomst en hopen dat de inwoners uit de wijk ook in de toekomst de Buurthuiskamer weten te vinden. Daarnaast zijn er onder bezoekers en de initiatiefnemers nog veel ideeën om andere laagdrempelige activiteiten te ontwikkelingen en te organiseren die veel andere inwoners ongeacht leeftijd zullen aanspreken. Het motto van de vrijwilligers is dan ook: wij doen dit met en voor elkaar en iedereen is hier welkom!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen