dinsdag 28 mei 2024
spot_img

Oldtimers-for-Oldtimers 2024

De 21e rondrit Oldtimers-for-Oldtimers, georganiseerd door Lionsclub Opmeer-Medemblik zal op 26 mei gereden worden. Je rijdt met je klassieke auto een route door Midden West-Friesland met als bijrijder een oudere inwoner uit onze regio. Zo krijgen deze senioren een uniek uitje met jouw klassieker door hun eigen regio.

De Lionsclub Opmeer-Medemblik werkt voor deze editie nauw samen met de Zonnebloem afdelingen Medemblik, Onderdijk en Wervershoof.
Per chauffeur gaat er in principe maar één oudere inwoner als bijrijder mee, zodat er lekker gekeuveld kan worden. Er is gekozen voor 26 mei omdat het bekende restaurant De Nadorst in Blokker, dat Old-for-Old al jaren ondersteunt, ons dan kan ontvangen.

Op 26 mei verzamelen de chauffeurs en begeleiding zich vanaf 12.00 uur bij Roele de Vries, Spoorstraat 5, Wognum. Na koffie en een broodje rijden we in twee groepen naar startpunt 1: het oude gemeentehuis van Wervershoof aan het Dorpsplein. Startpunt 2 restaurant MED Trattoria, ook bekend als International-Sailing-Center-Medemblik aan Vooroever 2

Als de senioren zijn ingestapt, vertrekken we rond 13:00 uur onder begeleiding van motorrijders. We volgen een route van ongeveer 45 à 50 km door het West-Friese landschap.
We eindigen tussen 15.30 en 16.00 uur bij de Nadorst voor koffie, een hapje en een drankje. Voor extra gezelligheid zorgen zangeres Kelly ter Brugge, een accordeonist en conferencier Meindert Nieuweboer. Na afloop brengen de chauffeurs de senioren weer terug naar Wervershoof en Medemblik.

Wil je met je eigen klassieke auto ook aan dit evenement (weer) deelnemen? Meld je dan nu per mail aan bij: Ronald@westerwognum.nl . Geef in je aanmelding aan: Old-for-Old, je naam; telefoonnummer en het type en bouwjaar van je auto. Alleen chauffeurs die zich vooraf hebben aangemeld kunnen deelnemen.

Vorig artikel
Volgend artikel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen