vrijdag 12 april 2024
spot_img

Ondernemers in West-Friesland kiezen voor glasvezel van DELTA Netwerk!

Na succesvolle campagne wordt gestart met aanleg

De afgelopen drie maanden heeft DELTA Netwerk via een uitgebreide campagne geïnventariseerd welke behoefte er is aan glasvezel op diverse bedrijventerreinen West-Friesland.

Na het succes van de campagne voor inwoners in de regio Medemblik en Drechterland is er nu ook goed nieuws voor alle aanmelders van de bedrijventerreinen! Meer dan 25% van de ondernemers en bewoners hebben zich ingeschreven bij DELTA Netwerk. Daardoor profiteert iedereen op de bedrijventerreinen in Andijk, Medemblik. Nibbixwoud, Wervershoof, Wognum, Zwaagdijk-Oost, Hoogwoud, Opmeer, Blokker, Hoorn, Zwaag, Bovenkarspel en Grootebroek binnenkort van de voordelen van glasvezelinternet.

Samenwerking 
Dankzij het enthousiasme van de ondernemers en bewoners en de inzet van lokale telecomaanbieders kan DELTA Netwerk de aansluitingen realiseren. De intensieve samenwerking met deze lokale partijen kenmerkt de werkwijze van DELTA Netwerk.

Meer informatie
Binnenkort ontvangen alle betrokken partijen meer informatie over de aanleg van het glasvezelnetwerk.

Aanmelden
Ondernemers en bedrijven die zich alsnog willen aanmelden kunnen dat doen via een van de partners, kijk hiervoor op gavoorglasvezel.nl/west-friesland
Meer weten over het glasvezelnetwerk van DELTA Netwerk op de bedrijventerreinen? Doe dan de postcodecheck op gavoorglasvezel.nl/west-friesland en bekijk de status van uw adres.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen