vrijdag 12 april 2024
spot_img

Ondernemers steken Sporting Andijk in het nieuw

Bij de start van Sporting Andijk moest de gehele vereniging in het nieuw gestoken worden. Met dank aan zeer vele shirtsponsors is het toen gelukt om de meeste teams in gesponsorde tenues te laten sporten. Na 5 seizoenen waren de tenues van Sporting Andijk aan vervanging toe. Het ontwerp van de shirts is opgefrist en vanaf dit seizoen speelt Sporting Andijk dan ook in een nieuw ontwerp. We hebben meer dan de helft van onze teams in het nieuw gestoken en streven er naar om de andere teams vanaf volgend jaar in het nieuwe tenue te laten sporten. De sponsorcommissie is enthousiast aan de slag gegaan om de nieuwe tenues van een sponsor te voorzien. Daarvoor heeft deze commissie bestaande sponsors opnieuw benaderd en nieuwe sponsors gezocht. En met succes!

De sponsors die dit mede mogelijk hebben gemaakt zijn:
Pop Vriend Seeds B.V., De Jong Lelies Holland B.V., Broer B.V., Ad Terram Crop Support B.V., Schildersbedrijf F. Ruiter, AFD Adviesgroep Financiële Dienstverlening, Kuin Makelaardij, Tandartspraktijk Hilgen, Bouwbedrijf AFB Andijk B.V., Ron Karreman Autoschade, Patina Groep B.V., Peerdeman Agri Service B.V., AI-Hosting, Aker Stoffering, Rusting Metselwerken, Voegbedrijf Siemen Nederland, Zorgboerderij De Tulp, ABZ Seeds B.V.

Onze dank gaat uiteraard ook uit naar alle sponsors die ons de afgelopen jaren hebben ondersteund en de sponsors die dat nog steeds doen!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen