woensdag 24 juli 2024
spot_img

Ondernemersvereniging heeft de snelle Coronatest voor u in Andijk

Testen, testen, testen is het devies. Heb je het wél of heb je het niet… Klachten die bij een COVID-19 besmetting optreden lijken erg veel op die welke met verkoudheid en/of griep gepaard gaan. Heb je klachten dan word je geacht mét huisgenoten of collegae waarmee je nauw samenwerkt in quarantaine te gaan. Dat vergt veel van uw bedrijf. Lang thuisblijven van personeel beïnvloedt de productiviteit van uw onderneming.

Gelukkig is er een inhaalslag gemaakt bij de GGD maar soms kan het toch nog lang duren. Afstand, afstand lees je overal, daarom brengen wij juist deze testen dichtbij!
De sneltesten moeten normaal per grote aantallen gekocht worden. Dat is vaak te veel en erg duur gezien de dan resterende ongebruikte testen. Wij hebben de testen per stuk verpakt en als ondernemer kunt u ze nu per stuk kopen bij de AOV!

Als AOV willen wij de ondernemers ondersteunen. Tijdens de eerste golf hebben wij u al enige informatie gegeven. Nu kunnen we weer een mooie stap zetten door de sneltesten voor alle ondernemers toegankelijk te maken. Dit tegen de inkoopprijs van €25 per stuk. Met de korte instructie is de test goed uit te voeren. Wanneer u als ondernemer geïnteresseerd bent in de testen kunt u contact opnemen via de mail of bel 06-30 72 99 31 (Allard Kuin). Voor alle ondernemers is deze test beschikbaar!

Verder voor iedereen in Andijk: “Stay Strong”
Het bestuur van de Andijker Ondernemers Vereniging.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen