dinsdag 23 april 2024
spot_img

Ontdek de nieuwe website van Huttendorp Andijk en sluit je aan bij het avontuur!

Met trots presenteren we onze nieuwe online thuisbasis, waar kinderen van 6 tot 12 jaar zich kunnen aanmelden voor het leukste zomerevenement in ons dorp. Op onze nieuwe website vind je alle informatie die je nodig hebt over huttendorp: van ons programma en de activiteiten tot belangrijke praktische details.

Bovendien bieden we een eenvoudig aanmeldingsproces voor kinderen die deel willen uitmaken van dit spannende avontuur. De inschrijvingen voor Huttendorp Andijk 2024 zullen opnieuw online plaatsvinden. Kinderen van groep 3 tot en met 8 die in Andijk wonen of naar school gaan, kunnen zich aanmelden via het online formulier op onze website.

De inschrijfkosten bedragen €25,00 en kunnen fysiek worden betaald op 16 april van 19.30 tot 20.30 uur in dorpshuis Cultura en op 18 april van 19.30 tot 20.30 uur in dorpshuis Centrum.
Zoals eerder beschreven in ons vorige artikel, verwelkomen we vrijwilligers met open armen om ons te helpen bij de organisatie van het evenement. Het zijn onze vrijwilligers die huttendorp mogelijk maken en we waarderen hun inzet enorm. Als u geïnteresseerd bent om als vrijwilliger deel te nemen, kunt u zich aanmelden via onze nieuwe website.

Dus, waar wacht je nog op? Bezoek vandaag nog onze gloednieuwe website, meld je aan en laat het avontuur beginnen! Samen bouwen we aan een onvergetelijk huttendorp voor alle kinderen in Andijk.

- Advertisment -spot_img

Meest gelezen laatste 7 dagen