maandag 27 mei 2024
spot_img

Ontmoet nieuwe mensen bij Jongeren van West-Friesland!

Start je 2024 ook met een frisse neus tijdens onze groepswandeling? Op zondag 7 januari gaan we aan de wandel in het Streekbos in Bovenkarspel. Dit is een leuke en laagdrempelige manier om nieuwe jongeren tussen de 18 en 39 jaar te ontmoeten én om diepgaande gesprekken over het leven te voeren. Er zijn vragenkaartjes aanwezig, als inspirerende gespreksstarters.

Jongeren van West-Friesland is een initiatief voor en door jongeren gericht op verbinding, persoonlijke ontwikkeling en mentale gezondheid. Er worden maandelijks activiteiten georganiseerd, zoals een bordspellenavond, mediteren en zaterdag 20 januari een ‘Workshop visionboard maken’ in de Bibliotheek in Stede Broec. We gaan ons mooiste nieuwe jaar visualiseren en hier een intentie voor zetten. Op creatieve wijze gaan we dit met tijdschriftenknipsels op karton plakken. Het beloofd een gezellige workshop te worden. Wat wil jij manifesteren?
Naast de fysieke activiteiten is er ook een online community in Discord en middels een Facebookgroep, waar al 500 leden in zitten. Klets je gezellig mee? Er worden ook videobelmomenten georganiseerd!
Voor meer informatie over de online community, de activiteiten en je hiervoor aanmelden, ga naar www.jongerenvanwestfriesland.nl.

We zijn ook op Instagram @jongerenvanwestfriesland te vinden!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen