dinsdag 28 mei 2024
spot_img

Ontmoetingsochtend 6 maart in De Kapel ‘Op weg naar Pasen’

Graag heten wij u welkom op woensdag 6 maart om 10.00 uur in “De Kapel” te Andijk om onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers elkaar te ontmoeten. Iedereen is van harte welkom.
De ontmoetingsochtend wordt altijd opgeluisterd met een thema. Het thema voor maart staat in het teken van ‘Op weg naar Pasen’. Op weg naar Pasen” verwijst naar de periode van voorbereiding en reflectie die voorafgaat aan het christelijke feest van Pasen, dat de opstanding van Jezus Christus viert. Voor veel christenen is de periode van voorbereiding, die bekend staat als de veertigdagentijd, een tijd van spirituele groei, introspectie en bezinning.

Het thema “Op weg naar Pasen” nodigt uit tot het overdenken van de betekenis van Pasen in ons leven. Het herinnert ons eraan om stil te staan bij de boodschap van liefde, opoffering en hoop die verbonden is met het Paasverhaal, en om te overwegen hoe deze boodschap ons kan inspireren en leiden in ons dagelijks leven.
Eerder heten wij gastsprekers welkom die ons iets kwamen vertellen en/of laten horen, zien en beleven over hoop, vreugde, zingeving, rouw en eenzaamheid. Zo zijn er al vele interessante onderwerpen de revue gepasseerd. Komt u ook?
De begeleiding is door Nicoline Letteboer. Aanvang:10.00 uur.
Adres: De Kapel, Middenweg 48, Andijk

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen