maandag 22 april 2024
spot_img

Onverwacht jubileumfeestje bij Lasbedrijf Verhoef

Steve Verhoef kwam aan bij het kantoor aan de Bedrijvenweg en zag verkeersborden staan met 30. Ook hingen er kleurige ballonnen. Het was hem niet meteen duidelijk voor wie deze er hingen. Hij ging het pand binnen om eens op de kalender te kijken wiens verjaardag hij vergeten was.

Ook binnen in het pand hingen de nodige versieringen en het muntje viel opeens. Niet iemand, maar het hele bedrijf bestond 30 jaar! Het personeel had dit heugelijke feit goed onthouden en verraste de eigenaars met een klein corona-proof feestje.

Kleine party
“Eigenlijk was het de bedoeling dat de verhuizing naar dit nieuwe pand aan de Bedrijvenweg 3A en het 30-jarig jubileum te samen groots gevierd zouden worden,” vertelt Steve. “Door corona werd dat natuurlijk allemaal onmogelijk en raakte het hele jubileum een beetje op de achtergrond. Nu werd het een onverwachte party met alleen de directe werknemers en onze gezinnen en natuurlijk onze ouders met wie het 30 jaar geleden allemaal begonnen is.”

Taart en bloemen
Volledige achter de rug van de broers Roy en Steve om waren ook hun vrouwen en hun ouders uitgenodigd voor het jubileum. “Met koffie met gebak, slingers en ballonnen en bossen bloemen hebben we op veilige afstand met elkaar een toost uitgebracht op dit jubileum. Het was een grootst gebaar van het personeel en dat waarderen we heel erg.”

Familiebedrijf
Ouders Joost en Marja zijn 30 jaar geleden met het lasbedrijf gestart. Roy is als leerling het bedrijf ingestroomd en heeft zijn vader als leermeester gehad. Steve heeft eerst elders ervaring opgedaan maar sloot zich ook aan. De twee broers hebben nu sinds 2012 de leiding en de ouders zijn op de achtergrond voor hand- en spandiensten altijd beschikbaar gebleven.

Kerstversiering en festivals
Van Dijkpop tot Dance Valley, van Foodtrucks tot reclamezuilen, bijna geen feestje is zonder materialen en diensten van Lasbedrijf Verhoef. “Maar ook heel veel kerstversiering komt bij ons vandaan. De zaadbedrijven in de regio zoals Enza, Pop vriend en IncoTec weten ons te vinden. Daarnaast zijn wij voor o.a. PWN Andijk en ook het Hoogheemraadschap geen onbekenden meer. We maken voor hen bijvoorbeeld trappen tot bordessen. Voor alle facetten van de metaalbouw, het hele traject van ruig tot verfijnd, bent u hier aan het juiste adres.”

Kermisattractie
Het enorme FunHouse dat nu net gereed is gekomen is één van de grootste ooit gebouwd en een echte blikvanger. “Dit project hebben we gemaakt mede met spullen van collega-bedrijven. Het was een geweldige klus die we gelukkig al binnen hadden voordat de corona uitbrak en veel dingen stil kwamen te liggen. Dit project hebben we vele maanden werk aan gehad. Gelukkig hebben we nog meer werk liggen, zodat we voorlopig gewoon verder kunnen werken.”

Toekomstgericht
Nu Dorcas –kantoor en winkel- is verhuisd naar het nieuwe pand aan de overkant en Tegra Systems de nieuwe buren zijn geworden is het weer lekker bedrijvig op de Bedrijvenweg Andijk. “De toekomst kan niemand voorspellen, maar het ziet er goed uit voor ons bedrijf en we zetten er de schouders onder.”

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen