dinsdag 23 juli 2024
spot_img

Op 1 mei de officiële opening van A.A.T.

A.A.T. is de afkorting die staat voor het nieuwe bedrijf Andijk Auto Techniek van Michael Claassen en zijn vrouw Yessica. Michael is de ‘Handig Harry’ die de auto-technische zaken voor u zal oplossen, Yessica is zijn grote steun en toeverlaat die vooral achter de schermen actief zal zijn.

“We doen dit echt samen. Na jarenlange ervaring in het ‘sleutelen’ en diverse opleidingen verder wilde ik graag voor mezelf beginnen. Een droom die er al langer was, maar nu kwam alles samen en hebben we de sprong samen gewaagd. Andijk Auto Techniek is een feit!”

Jonge sleutelaar
De interesse van Michael voor autotechniek was er al op hele jonge leeftijd. “Mijn eerste ‘bijbaantje’ was al in een garage. Vanaf mijn 13e werkte ik op woensdagmiddagen en zaterdagen in de garage. Dat ik de opleiding tot automonteur ging volgen was voor niemand een verrassing. Toen al droomde ik van een baan bij de wegenwacht en was er een ambitie om wellicht ooit iets voor mezelf te beginnen,” zo vertelt hij.

Wegenwacht
Michael heeft jarenlange ervaring als Wegenwacht. “Die eerste droom werd inderdaad werkelijkheid. In 1998 ben ik daar gestart en ik heb dat werk met veel plezier 21 jaar lang gedaan. Als Wegenwacht help je mensen die gestrand zijn, je werkt op straat. Je moet het hebben van je vindingrijkheid en je moet er tegen kunnen dat mensen op je vingers kijken. Zelfs als je het probleem niet kunt repareren ter plekke, probeer je een tijdelijke oplossing te bieden zodat men zijn weg veilig kan vervolgen. Tot 2019 had ik het daar reuze naar mijn zin, maar die tweede droom begon serieus weer op te borrelen.”

Michael is bezig de laatste voorbereidingen te treffen voordat de officiële opening kan plaatsvinden op 1 mei. Tekst en foto’s OdB

Uitstapje
“Een tijdje heb ik gewerkt als adviseur, waarbij ik garagebedrijven van advies voorzag bij diverse problemen zoals motorvervuiling. Maar zelf sleutelen, het probleem zelf oplossen, dat is toch waar mijn hart ligt.” Michael vertelt: “We verhuisden twee jaar geleden naar Andijk en dat voelde als een warm bad. Als gezin zijn we hier al helemaal gesetteld. Actief bij de sportvereniging betrokken en van plan om te blijven. En toen kwam deze locatie aan de Gedeputeerde Laanweg op mijn pad.”

A-locatie
“Een fijne woonplek, rust in de privésfeer, de financiën op orde én ineens een hele mooie A-locatie beschikbaar? Het voelde als een kans uit duizenden en die hebben we gegrepen. Maanden van inspanning komen nu tot een eindresultaat. Het bedrijf Andijk Auto Techniek is een feit, op 1 mei openen we officieel de deuren.”

Iedereen welkom
Michael nodigt iedereen uit langs te komen met zijn auto. “Ik werk met elk merk, werk bij voorkeur op afspraak. Maar voor een kleinigheidje kunt u altijd langs komen. Ook als u het niet erg vindt om even te wachten kunt u gewoon komen. De koffie staat klaar en er is een plek waar u kunt werken (gratis Wifi) of een boekje kunt lezen. Wie wil, kan gebruik maken van een leenfiets en in overleg is halen en brengen in de regio ook een optie.

COVID maatregelen
De grootse opening waarop Yessica en Michael hadden gehoopt kan door COVID-19 niet doorgaan. “Als we allemaal een beetje rekening met elkaar houden en elkaar de ruimte gunnen, is iedereen welkom op 1 mei voor een hapje en een drankje. Om kennis te maken en een goodiebag op te halen en prijzen te winnen. Wie in mei 2021 komt voor onderhoud of reparatie kan gebruik maken van de 10% openingskorting. Al met al reden genoeg eens langs te komen.”

Contactgegevens
Andijk Auto Techniek vindt u aan de Gedeputeerde Laanweg 41a, 1619 PB Andijk. Voor meer informatie belt u 0228-528 795 of kijk op www.andijkautotechniek.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen