dinsdag 25 juni 2024
spot_img

Op de fiets digitaal door Andijk

In verzorgingshuis Sorghvliet staat een fietslabyrint. Dit is een soort trimfiets met een groot beeldscherm waarmee je door te trappen door verschillende plaatsen kan fietsen. Tot nu toe waren hierop de plaatsen Enkhuizen en Volendam ingevoerd. De wens was groot, dat er ook door Andijk kan worden “gefietst”. Door sponsoring is dit mogelijk gemaakt.

De route door Andijk is gefilmd en geïnstalleerd door het bedrijf Fietslabyrint uit Den Haag.
Er kan een keuze gemaakt worden uit twee fietsroutes: via de Gereformeerde Kerk en het fietspad over dijk door Andijk-oost of via de Kleingouw en het Buurtje door Andijk-west. Er kan natuurlijk ook voor worden gekozen om beide routes te fietsen. Bij elkaar zijn de routes zo’n 15 kilometer lang. Tijdens de fietsroute kom je langs mooie plekjes van Andijk.

Voor de bewoners van Sorghvliet is het nu mogelijk om de mooie en herkenbare plekjes van Andijk te bekijken en gelijk in eigen tempo te bewegen en aan de conditie te werken.
De cliëntenraad van Sorghvliet bedankt de verschillende Andijker sponsors die het filmen en installeren van de route door Andijk mogelijk hebben gemaakt.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen