dinsdag 16 april 2024
spot_img

Op naar de volgende honderd jaar!

De afgelopen maanden is er door het team hard gewerkt aan de Jubileum Andijker van maar liefst 40 pagina’s. Tot op de laatste dag bleven er berichten, foto’s en tekstjes binnen komen. Eigenlijk is zo’n krant ook nooit af, er duikt steeds weer iets nieuws of interessants op.

“Het moment dat hij verstuurd werd naar de drukker, konden we er niks meer aan veranderen,” vertelt Karin. “Toch kwamen zelfs toen nog mails en telefoontjes van mensen die zich nog iets leuks herinnerden. Gelukkig zijn we het hele jaar 100 en kunnen we die verhalen later dit jaar wellicht alsnog gaan plaatsen.”

Woensdag bezorgdag
Op woensdag 31 maart viel in heel Andijk de extra dikke Andijker op de mat. De bezorgers waren vooraf gewaarschuwd dat het een flinke klus ging worden. “Een editie van 40 pagina’s zijn we eigenlijk alleen gewend rondom de kerstdagen.”

Advertenties
De krant kan alleen bestaan bij voldoende inkomsten uit advertenties. We willen al onze adverteerders dan ook nogmaals hartelijk danken voor hun medewerking. Ook iedereen die heeft willen meewerken aan een interview of materialen ter beschikking heeft gesteld danken wij zeer.

Koffie
Op vrijdag 2 april werd er geen groots feest gevierd. In coronatijd is samenkomen met grote groepen niet wenselijk. Wel was er gezellig koffie met gebak (dat dan weer wel) voor het team. Even samen zijn op gepaste afstand en praten over de eerste reacties.

Complimenten
We vonden kaartjes op de mat en er werden bloemen gebracht. Ook via de mail ontvingen we diverse leuke reacties.

Nieuwe Andijkers, die aangeven erg verrast te zijn en te genieten van een stukje geschiedenis, van oud-Andijkers die ons verzoeken een exemplaar toe te zenden. Mensen die ‘in de krant’ staan en ook graag een extra exemplaar ophalen voor hun broer of zus die inmiddels elders zijn gaan wonen, kwamen even langs kantoor. De Andijker wordt wereldwijd gelezen; zelfs vanuit Australië komen er complimenten. Lang leve de digitale versie!

Aan de slag
Deze bijzondere versie is nog maar net de deur uit en de volgende krant moet alweer in elkaar. “Het werk is nooit gedaan. Blijf ons vooral mailen met uw leuke verhalen,” aldus de redactie.

 

 

 

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen