vrijdag 24 mei 2024
spot_img

‘Op reis’ centraal tijdens de 25e Christelijke Kinderboekenmaand bij boekshop Josia

De hele maand oktober staat boekshop Josia te Andijk in het teken van de 25e Christelijke Kinderboekenmaand. Het thema van de Kinderboekenmaand is ‘Op reis’ Kijk voor meer informatie op www.christelijkekinderboekenmaand.nl www.boekshopjosia.nl. Speciaal voor de Christelijke Kinderboekenmaand verschijnen er drie actieboeken, een cd en de kinderboekenkrant CRIDZ.

Met muisje Gijs op wereldreis (€ 6,95)
Hanneke Mostert-Wensink en Hester Nijhoff (ill.) – Voor de allerkleinsten is er het aansprekende prentenboek – Met Muisje Gijs op wereldreis. Een vrolijk prentenboek op rijm, waarbij kinderen spelenderwijs van alles leren over voertuigen, dieren en hun geluiden, cijfers, tellen en … samenwerken.

Op wereldreis Scouts in actie (6 – 9 jr, € 5,95)
Liesbeth van Binsbergen – Lau weet niet zo goed wat hij zich moet voorstellen bij het thema van het scoutingweekend. Samen met zijn vrienden Luuk en Laila komt hij er al snel achter dat ze inderdaad ‘op wereldreis’ gaan. Met de Zwarte Hand op hun hielen doen ze hun best om alle puzzelstukjes van de schatkaart te vinden.

Plan B (9 – 12 jr, € 5,95)
Leanne van Spronsen – Eindelijk vakantie. Emilia’s ouders zijn gescheiden en samen met haar moeder reist ze voor twee weken af naar Spanje. Daar gaat ze logeren bij haar grootouders. Maar als het weer tijd is om naar huis te gaan rijdt mama niet zoals het plan was naar het vliegveld om terug te vliegen, maar naar …
Ineens kan niemand Emilia meer bereiken. Waar is ze? En waar is haar moeder?

Actie-cd – Op reis, liedjes voor kinderen (€ 6,95)
De jubileumcd van Oké4Kids bevat 15 aansprekende liedjes. Naast het nieuwe themalied Op reis van Ron Schröder & Marianne Busser bevat het een compilatie van de beste Oké4Kidsliedjes van de afgelopen acht jaar.

Kinderboekenkrant CRIDZ
Ook is er dit jaar al weer voor de tweede keer de christelijke kinderboekenkrant CRIDZ. Een krant van en voor kinderen. Vol boekennieuws, interviews, weetjes, puzzels en tips. Gratis af te halen bij boekshop Josia. Zo lang de voorraad strekt.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen