woensdag 24 april 2024
spot_img

Op zaterdag 6 april staat nieuw aanstormend talent on stage bij Sarto-Andijk

We trappen de avond af met de jongste deelnemers van de line-up: Circle of Music! Deze energieke jongerenband, bestaande uit leden tussen de 13 en 18 jaar oud, is al 4 jaar samen en heeft al talloze optredens op hun naam staan. Ze beloven een spetterende start van de avond te verzorgen!
Daarna betreden de jongens van BARABAS het podium, afkomstig uit de omgeving van Purmerend. Deze nieuwe hardrock sensatie staat bekend om hun spectaculaire live shows en unieke 80-hardrock geluid. Met vele headline shows op hun naam is BARABAS uitgegroeid tot de publieksfavoriet van de regio en zijn ze op weg om stadion rocksterren te worden!
En last but not least, sluiten we de avond af met No Offense! Deze band staat garant voor scherpe sounds en oprechte teksten die recht uit het hart komen. Met een prachtig optreden op de Avond van Andijk tijdens de laatste editie, belooft No Offense opnieuw te imponeren met hun scherpe sounds en oprechte teksten. De samensmelting van post-skate-punk en grungy hardrock, in combinatie met Daans unieke stem, zal ongetwijfeld een diepe indruk op je achterlaten.
Zorg dat je er bij bent op zaterdag 6 april! Deuren geopend: 20.00
Entreeprijs: €5,00

Vorig artikel
Volgend artikel
- Advertisment -spot_img

Meest gelezen laatste 7 dagen