maandag 22 april 2024
spot_img

Open Atelierbd, landelijk atelierweekend

De komende zomereditie van het landelijk atelierweekend is dit jaar op 26 en 27 juni 2021. Ik richt voor de 4e keer mijn atelier en huis in en open het voor bezoekers om te laten zien wat ik zoal maak op het gebied van keramiek en schilderijen.

Afgelopen periode heb ik een andere manier van stoken uitgeprobeerd. Ik heb aantal sagger stoken gedaan o.a. in de elektrische oven, de raku oven en de gasoven. Nieuwsgierig hoe dit gaat? Ik vertel u er graag over tijdens het open atelierweekend. Misschien ziet u een gedeelte, of alle, vlammetjes, die gemaakt zijn voor het kunstwerk wat aangeboden gaat worden in oktober tijdens de festiviteiten rondom het 70-jarig bestaan van Cultura in Andijk.

Tevens bestaat Atelierbd 15 jaar, 15 jaar geleden op 10 juni 2006 is Atelierbd geopend met een open huis. Om dit te vieren krijgt iedere bezoeker op 26 of 27 juni een stukje keramiek mee naar huis.

De entree is gratis en we zijn beide dagen geopend van 11.00 tot 17.00 uur op Talud 17 in Wervershoof. Van harte welkom.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen