dinsdag 21 mei 2024
spot_img

Open Atlas 2023

24 juni t/m 2 juli staat Tennisvereniging Atlas weer iets moois te wachten. Open Atlas 2023! Onze leden, commissieleden, lokale tennisfans, maar vooral spelers van andere vereningingen verheugen zich op de gelegenheid om de beste spelers uit de buurt in actie te zien. Het toernooi, georganiseerd door de Open Atlas commissie, belooft een geweldige ervaring te worden voor zowel de deelnemers als het publiek.

Open Atlas 2023 vindt plaats op de prachtige tennisbanen van onze club. De verschillende vrijwilligers bij T.V. Atlas zijn hard aan het werk om alles voor te bereiden, zodat spelers en toeschouwers kunnen genieten van een goed georganiseerd toernooi met daarbij een leuke sfeer.
Beeld u eens in. Het geluid van rackets die tegen de ballen slaan, het applaus van het publiek en de opwinding op de gezichten van de spelers.

Daarbij ook prachtig weer, een heerlijk drankje en alle gezelligheid van de buurt. Het is een kans om getuige te zijn van adembenemende rally’s en ouderwetse gezelligheid.

Met speciale acties, een barbecue op vrijdag en een geïnspireerde, verjongde toernooicommissie biedt het toernooi de mogelijkheid voor niet-Atlas-leden de strijd aan te gaan met Atlas leden, is het voor spelers en toeschouwers een unieke kans om elkaar te ontmoeten, en wordt dit voor alle aanwezigen een onvergetelijk toernooi.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen